Caleb Krisp - Ivy Pocket és az Óragyémánt - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Caleb Krisp Ivy Pocket Kolibri Kiadó Middle grade
Caleb Krisp - Ivy Pocket és az Óragyémánt

Caleb Krisp - Ivy Pocket és az Óragyémánt

2016 Caleb Krisp Ivy Pocket Kolibri Kiadó Middle grade
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Kolibri Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Caleb Krisp meseregénye, Ivy Pocket és az Óragyémánt címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub négy bloggere bemutatja az átlagon felüli, 12 éves szobalány, Ivy és a rábízott, varázslatos ékszer kálváriáját.Ha velünk tartotok, nem csupán egy őrülten vicces kalandban lesz részetek, de akár meg is nyerhetitek a könyv egy példányát!

Kiadó: Kolibri Kiadó
Fordító: Pék Zoltán
ISBN: 9786155450600
Terjedelem: 316 oldal

Ivy Pocket egy átlagos szobalány, aki átlagon felülinek képzeli magát. Miután munkaadója inkább elszökik Dél-Amerikába, mint hogy tovább élvezze a társaságát, ifjú hősnőnk egyedül marad koszt és kvártély nélkül Párizsban...
Ekkor Ivy váratlanul testhezálló feladatot kap. Fejedelmi fizetség ellenében Angliába kell vinnie a titokzatos Óragyémántot, hogy a születésnapos (és roppant ellenszenves) Matilda Butterfield nyakába akassza.
A szobalány azonban hamarosan sötét rejtélyek és gyilkosságok hálójában, na meg egy összeesküvés kellős közepén találja magát. Mindenki az Óragyémántra feni a fogát, hiszen a kő valójában átjáró egy másik világba...
"És ekkor történt. Ismét fellobbant bennem a vágy, mint a grófnő hálószobájában. Őrült vágy. Kétségbeesett kényszer. Egyetlen dolgot akartam: felvenni a nyakláncot. A nyakamba akasztani. Látni magam az Óragyémánttal a nyakamban. Igen, igen, megígértem a grófnőnek, hogy nem teszem. De mi baj lehet belőle? Felpróbálom, csak egy másodpercre. Vagy egy-két percre. Aztán leveszem. Soha senki nem tudja meg..."

http://www.libri-kiado.hu/konyveink/konyv/911/Ivy_Pocket_es_az_Oragyemant



Nyereményjáték


Játékunk során az Óragyémánté lesz a főszerep!
Minden állomáson találtok egy, a könyvhöz kapcsolódó képet, melyen több Óragyémántot is elrejtettünk a tolvajok kíváncsi tekintete elől. Nincs más dolgotok, mint összeszámolni, melyik képen mennyit láttok, majd az eredményt beírni a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. Mindig egész számot várunk megfejtésül!
Amennyiben mindegyik állomást teljesítettétek, esélyetek nyílik megnyerni a kiadó által felajánlott három nyereménykönyv egyikét. Nyomozásra fel!
Figyelem! A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turné állomásai
10/28 Olvasónapló
10/30 Dreamworld
11/01 Deszy könyvajánlója
11/03 KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review