Julie Murphy Dumplin' ​– Így kerek az élet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Julie Murphy Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Julie Murphy Dumplin' ​– Így kerek az élet

Julie Murphy Dumplin' ​– Így kerek az élet

2016 Julie Murphy Maxim Kiadó romantikus Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Valószínűleg nagyon kevesen vannak teljesen jóban magukkal, pedig önmagunk elfogadása igenis fontos. Willowdean inspiráló története a Blogturné Klub tagjait is olvasásra késztette, így október 14. és 22. között öt állomásos turnéra indulunk, hogy figyelemmel kísérjük, neki hogyan sikerül megvalósítania ezt a könnyűnek tűnő, de egyáltalán nem könnyű küldetést. A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Julie Murphy: Dumplin' - Így kerek az élet című regényét, amelyet a játékunkon meg is nyerhettek, hajrá!


Kiadó: Maxim
Fordító: Erdős Éva
Műfaj: ifjúsági
Terjedelem: 420 oldal

Egy inspiráló történet a középiskolás Willowdeanről, aki megmutatja, mennyire fontos
elfogadni magunkat úgy, ahogy vagyunk, hogy az életben esélyünk legyen az igaz boldogságra.
  



Nyereményjáték


Még hogy egy kis túlsúllyal nem lehetsz sikeres! Mi most összegyűjtöttünk nektek olyan színésznőket, akiknek ez igenis sikerült. Semmi más dolgotok nincs, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba, hogy az egyes állomásokon kiket láttok. 

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review