Laurelin Paige: Hudson - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
erotikus Insomnia könyvek Libri kiadó
Laurelin Paige: Hudson

Laurelin Paige: Hudson

erotikus Insomnia könyvek Libri kiadó
Rövid leírás:

Blogturné RészletekA Libri kiadó Insomnia könyvei között megjelent Laurelin Paige - Fixed sorozatának legújabb kötete, amelyben Hudson meséli el Alaynával közös történetüket.
Kíváncsi vagy a történetre Hudson szemszögéből, azokra a jelenetekre, amik mögé nem láthattál be Alayna részéről? Itt az alkalom, hogy megismerd!
Tarts velünk és ha játszol, tiéd lehet a könyv egyik példánya.


Kiadó: Libri - Insomnia
Fordító: Horváth M. Zsanett
Műfaj: erotikus, romantikus
Terjedelem: 536 oldal

Bolondíts magadba egy lányt, taszítsd el magadtól, és nézd, amint darabokra hullik ez Hudson Pierce megunhatatlan játéka. A fiatal és sármos férfi vagyonának és hatalmának köszönhetően semmiben sem szenvedett hiányt. Szerelemben azonban soha nem volt része. Hideg és számító lett, hiába próbálta átélni sok nő mellett az igaz érzelmet.
Ekkor lépett be az életébe egy lány, aki szexi, okos, kicsit bolond, de még nincs megtörve, akinek édes az íze, és reményt ad, hogy talán Hudson is kigyógyulhat az őt sújtó átokból. Ő Alayna Withers.
Hudson és Alayna szenvedélyes történetét ezúttal a férfi szemszögéből ismerhetjük meg. Fény derül titokzatos múltjára, kapcsolatára a számító Celiával, és arra is, miben hasonlít a lányra, akivel pokolra kell jutnia, hogy megszabaduljon a démonaitól.
 
  NyereményjátékEddig Alayna szemszögéből ismertük a történetet, de most Hudson oldaláról is megismerhetjük a sztorit és a férfi motivációit, érzéseit, amikről eddig nem tudhattunk.
A mostani játékban sorozattal kapcsolatos kérdéseket teszünk fel, minden állomáson másikat.
Kövessétek a turnét és a helyesen válaszolók között kisorsolunk 3 példányt a könyvből.


Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

10.29 CBooks

0 Reviews:

Post Your Review