Kate DiCamillo - Flóra és Odüsszeusz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 gyermekirodalom Maxim Kiadó
Kate DiCamillo - Flóra és Odüsszeusz

Kate DiCamillo - Flóra és Odüsszeusz

2016 gyermekirodalom Maxim Kiadó
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Mi történhet egy egyszerű mókussal, ha egy elszabadult porszívó felszívja, és ezután egyesíti erejét egy szókimondó és különleges kislánnyal? Erre keresi a választ a Blogturné Klub négy bloggere is.

Tarts velünk egy négy napon át tartó turnén, és ismerkedj meg Flórával, Odüsszeusszal, és egy díj nyertes történettel! Sőt, ha válaszolsz az állomásokon található kérdésekre, a tiéd lehet a könyv egy példánya is a Maxim Kiadó jóvoltából!


Kiadó: Maxim Könyvkiadó
Fordító: Stier Ágnes

Műfaj: Gyermekirodalom
Terjedelem: 278 oldal

Az egész történet egy porszívóval kezdődött. És egy mókussal. Vagyis, hogy egészen pontosak legyünk, egy mókussal, akit beszippantott egy óvatlanul takarító szomszéd…
A képregényimádó Flóra úgy indul neki élete 10. nyarának, hogy megígéri édesanyjának, sokkal több időt fog könyvolvasással tölteni. Azonban egyikük sem számított arra, hogy az egész nyár egy igazi, hosszú kalanddá alakul, amelynek főhősei Flóra és Odüsszeusz, a mókus, akit hihetetlen képességei tesznek különlegessé.
Legyél részese ennek a fantasztikus történetnek, melyben rengeteg vidámság, izgalom és új barátok várnak rád!

http://www.olvas.hu/termekek/mx949-flora-es-odusszeusz
  


Nyereményjáték



Flóra és Odüsszeusz története nem az egyetlen a gyerekeknek szóló irodalomban, ahol a főszereplőnk egy állati társat tudhat barátjának. A turné állomásain négy ilyen regényben szereplő állat szereplőt rejtettünk el, aki hű társa lett egy gyermeknek. Kitalálod vajon, kik is ők? Válaszolj jól a kérdésekre, és a tiéd lehet a Flóra és Odüsszeusz egy példánya a Maxim Kiadó jóvoltából! Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz. A nyertesek jelentkezését 72 órán belül várjuk az értesítő e-mail elküldésétől számítva. Sok szerencsét a játékhoz!

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

2 Hozzászólás:

  1. Sziasztok mikor lesz a sorsolás? Már nagyon várom :) további szép napot!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok mikor lesz a sorsolás? Már nagyon várom :) további szép napot!

    VálaszTörlés