Jessie Ann Foley: Egyszerű dal - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Ciceró Könyvstúdió Egyszerű dal ifjúsági romantikus zene
Jessie Ann Foley: Egyszerű dal

Jessie Ann Foley: Egyszerű dal

2016 Ciceró Könyvstúdió Egyszerű dal ifjúsági romantikus zene
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A ‘80-as, ‘90-es években még hódított a Nirvana és a grunge, amiből mi sajnos kimaradtunk, mert túl fiatalok vagyunk, de az Egyszerű dal elhozza nekünk a hangulatot, és leírja, milyen volt tininek lenni abban az időszakban.
Július 14 és 18 között ti is megismerhetitek Maggie-n keresztül, elég ha követitek az állomásokat, és a turné végén még a könyv egyik példánya is a tiétek lehet a Ciceró kiadó jóvoltából.


Kiadó: Ciceró
Fordító: Kleinheincz Csilla
ISBN: 9789635399956
Oldalszám: 240


1993-at írunk, és az X-generáció Kurt Cobain és a grunge mozgalom zenéjére dübörög. A tizenhat éves Maggie Chicago nagyvárosából az Ír-tenger partjára kerül, egy szélfútta városkába, ahol rockzenész nagybátyja, Kevin által küldött magazinokon és édességeken tengődik, és nem tudja, valaha is megtalálja-e a helyét ebben az új világban. Amikor lecsap rá az első szerelem és egy hirtelen haláleset, Maggie tiltott zarándokútra indul, hogy teljesítsen egy utolsó kívánságot: „élj!”

  



Nyereményjáték

A zene főszerepet játszik ebben a könyvben, több előadó dalai is megszólalnak, de a főszerep mégiscsak Kurt Cobainé és a Nirvanáé. Nincs más dolgotok, mint egy részlet alapján felismerni az adott számot, és azt beírni a rafflecopter megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van a kiküldött e-mailre válaszolni, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

07. 14. Bibliotheca Fummie
07. 15. Szembetűnő
07. 16. Sorok között
07. 17. Deszy könyvajánlója
07. 18. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review