Jennifer Probst: Keresd a szépet - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Jennifer Probst Libri kiadó romantikus
Jennifer Probst: Keresd a szépet

Jennifer Probst: Keresd a szépet

Jennifer Probst Libri kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Libri kiadó jóvoltából jelent meg a sikeres “Milliárdos feleségek” könyvsorozat írónőjének, Jennifer Probstnak a “Titkos szerelmi gyakorlatok” sorozatának harmadik kötete.
Genevieve a saját esküvőjéről szökik meg régi legjobb barátjával Wolfe-val. Vajon lehet több közöttük mint barátság? - Ha kíváncsi vagy a válaszra, gyere és kövesd a hét állomásos blogturnét július 25 és augusztus 6-a között, sőt, ha velünk játszol, tiéd lehet az egyik példány a könyvből!

Kiadó: Libri
Fordító: Babits Péter
Műfaj: romantikus
Terjedelem: 536 oldal

Genevieve MacKenzie az esküvője napján döbben rá, súlyosan félreismerte vőlegényét, a sármos és sikeres orvost, minden nő álmát. A templom ablakán keresztül menekül el az oltárnál várakozó David elől, és szökés közben fut bele legjobb barátjába, Wolfe-ba. A milliomos hotelmágnás segít neki elrejtőzni, amíg elülnek a hullámok. Genevieve és Wolfe kapcsolatát alaposan próbára teszi az együtt töltött néhány nap, de közben az is kiderül, hogy titokban mindketten többet szeretnének. Ahogy a megsebzett és megalázott David egyre erőszakosabbá válik, Wolfe igyekszik megvédeni a lányt, akihez menthetetlenül egyre közelebb kerül…
Vajon érdemes kockára tenni a barátságot a szerelemért?

Jennifer Probst a Milliárdosfeleségek sorozattal világszerte bebizonyította: ő a női olvasók új kfrafedvence. Okos nők, erős férfiak, túlfűtött vágy és egy csipetnyi humor – ez Probst sikerének titka.

  


NyereményjátékMostani játékunk nem lesz nehéz, ígérem. :)

Minden állomáson találtok egy borító darabkát, amiről ki kell találnotok melyik könyvről van. Egy közös dolog mindegyikben van, ami miatt szorosan kapcsolódik a történethez - a történet folyamán barátokból szerelmesek lesznek.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. 


A turné állomásai

07.25 Insane Life
07.27 Angelika blogja
07.29 CBooks
07.31 Deszy könyvajánlója
08.02 Szembetűnő
08.04 Dreamworld
08.06 Kristina blogja

0 Reviews:

Post Your Review