Catherine Anderson: Szélbe írt sorok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 felnőtt General Press romantikus
Catherine Anderson: Szélbe írt sorok

Catherine Anderson: Szélbe írt sorok

2016 felnőtt General Press romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


Meghatóan érzelmes történet arról, hogy olykor minden vágyunk valóra válhat, ha van merszünk a változáshoz…

Kiadó: General Press
Fordító: Stier Ágnes
ISBN: 9789636438999
Oldalszám: 352
Műfaj: jelenkori romantikus

Miután évekig félelemben élt, Amanda Banning úgy dönt, elmenekül a férjétől, és Oregonba költözik a kislányával, hogy új életet kezdjen. Barátok és pénz híján ez azonban meglehetősen nehéznek bizonyul. A megpróbáltatásokkal teli mindennapokban titkos vágyait papírfecnikre írja, és mindet szélnek ereszti, így tartva életben a reményt, hogy egyszer minden jobbra fordul, és újra megtalálhatja a boldogságot. A szélbe írt sorok rendre Jeb Sterling földjén kötnek ki, és a férfinak fogalma sincs arról, hogy a birtokán szanaszét heverő üzenetek hamarosan megváltoztatják az életét. Nem érti, miért érzi szükségét, hogy Amanda segítségére siessen, amikor a nő háza egy jégvihar miatt átmenetileg lakhatatlanná válik. Talán az asszony bátorsága, talán a gyönyörű barna szeme a magyarázat, de bármi is legyen az, a férfi, aki már lemondott a szerelemről, eltökéli, hogy semmivel sem törődve valóra váltja Amanda álmait.
http://kiadok.lira.hu/kiado/generalpress/index.php?action=konyv&id=139448283

Nyereményjáték

Catherine Anderson számtalan szívet tépően gyönyörű romantikus regénnyel kényeztette már a hazai olvasók lelkét. De vajon sikerül-e ráismernetek egy-egy nagy sikerű sorozatára a blogturné négy állomásán közreadott rövid leírások alapján?
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

07.22. - Angelika blogja
07.24. - Zakkant olvas
07.26. - Szembetűnő
07.28. - Kelly & Lupi olvas

0 Reviews:

Post Your Review