Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Libri Libri kiadó realista Ugron Zsolna Úrilányok Erdélyben
Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben

Ugron Zsolna: Úrilányok Erdélyben

2016 Libri Libri kiadó realista Ugron Zsolna Úrilányok Erdélyben
Rövid leírás:

Blogturné Részletek


A Libri Kiadó jóvoltából újra megjelent Ugron Zsolna Úrilányok Erdélyben című regénye, az Úrasszonyok trilógia első része. Ennek örömére a Blogturné Klub három bloggere útra kel, hogy Annával együtt fedezze fel a csodálatos szépségű Erdélyt, megismerje annak történetét, és hogy figyelemmel kísérjen egy szárba szökkenő románcot.

2016. július 28-tól minden harmadnap egy-egy blogger teszi közzé a véleményét a könyvről, illetve rengeteg, a történethez kapcsolódó érdekességgel is találkozhattok majd, ha velünk tartotok. Érdemes követni a turnét, ugyanis nem csak plusz információkat tudhattok meg a könyvről és szereplőiről, de ahogyan az lenni szokott, nyerhettek is!

Kiadó: Libri Kiadó
ISBN: 9789633108345
Oldalszám: 256 oldal

Fülszöveg:
Anna tévés újságíróként dolgozik, és fiatal francia festő barátjával éli irigylésre méltó budapesti életét.
Egy erdélyi út során megtudja, hogy egyre több, Magyarországon vagy nyugaton élő örökös költözik vissza régi családi birtokaikra, hogy új életet leheljenek a vadregényes romokba. Egyikük, Kászoni Gábor különös hatással van rá: ha csak a közelébe kerül, habogni kezd, és nyelőgörcs fogja el…
Anna végül elhatározza, hogy tévéműsort készít az újgenerációs kastélyosokról. Ahogy egyre többet látogat Erdélybe, lassan rájön, hogy ott, az Üveghegyen éppen csak innen találhatja meg önmagát és a boldogságot.
Ugron Zsolna első regénye, mely egyszerre romantikus lányregény és Erdélyben tett gasztronómiai utazás, rég elfeledett ízeket és színeket hoz el az olvasónak. A régi arisztokrácia bensőséges történetei mellett pedig megelevenednek a mai Erdély nehézségektől sem mentes, ám a múlt romantikájától áthatott mindennapjai is.
Ez a legjobb Erdélyben – gondolta. Hogy nem adja könnyen magát. A felszín poros, az utak rosszak. Tönkretett, lepusztított lett mostanra, de minél jobban körbeszimatolod, minél mélyebbre süllyedsz benne, annál inkább meglep. Kiszámíthatatlanul. Egy levessel, egy reneszánsz ablakkerettel vagy az angol trónörökös üknagymamájával.
Ugron Zsolna, író, újságíró. 1978-ban született Kolozsváron, Budapesten él. 2010-ben megjelent első regénye, az Úrilányok Erdélyben hónapokig vezette a sikerlistákat. Az Úrasszonyok trilógia első kötete, az Erdélyi menyegző az utóbbi évek egyik legnépszerűbb magyar regénye volt.


http://www.libri-kiado.hu/konyveink/konyv/838/Urilanyok_Erdelyben




Nyereményjáték


A kommunizmus idején Romániában számos kastélyt és földterületet vettek el az emberektől, manapság viszont egyre több kerül vissza az őket megillető, eredeti tulajdonosok leszármazottaihoz. Játékunkban tehát a kastélyoké lesz a főszerep.
Minden állomáson találtok egy régi levelet, rajta néhány információval, melyek segítségével ki kell találnotok, melyik család visszakapott kastélyáról van szó. Ha ez megvan, a család nevét írjátok be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. A mind a három feladatot teljesítők között kisorsoljuk a kiadó által felajánlott regény három példányának egyikét. 
Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review