Nagy Katalin – A világ legrosszabb gyereke - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Magyar szerző Manó Könyvek Nagy Katalin
Nagy Katalin – A világ legrosszabb gyereke

Nagy Katalin – A világ legrosszabb gyereke

Magyar szerző Manó Könyvek Nagy Katalin
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A regény főszereplője, Kavics a világ legrosszabb gyereke. Legalábbis Nénike szerint, aki a szomszédban lakik, és ő vigyáz a kisfiúra, amíg a szülei haza nem érnek... De a történetnek két oldala van! Ismerd meg Kavicsét is!

Tarts velünk kultikus gyerekregény blogturnéján, és nyerd meg az ajándék könyvet a Manó Könyvek jóvoltából!


Kiadó: Manó Könyvek
Műfaj: Gyerekkönyv
Terjedelem: 176 oldal

A regény főszereplője, Kavics a világ legrosszabb gyereke. Legalábbis Nénike szerint, aki a szomszédban lakik, és ő vigyáz a kisfiúra, amíg a szülei haza nem érnek. Persze Kiskő Ambrus Kavics egyáltalán nem rossz, csupán olyan, mint minden nyolcéves: az unalmas uzsonnázás helyett szeretne lemenni az udvarra és a többi gyerekkel játszani. Igaz, van egy bökkenő: még nincsenek barátai. Ugyanis nemrég költöztek az új lakótelepre, és a lakatosműhely mesterén kívül senki nem akar vele szóba állni. Nagy Katalin, a regény szerzője kiváló ismerője a gyerekeknek, és azt is tudja, hogy a nehéz helyzetekben az őszinteség és a humor a legjobb segítség.
Régi kedvencek című sorozatunkban olyan könyvek megjelentetését tűztük ki célul, melyek egyszer már belopták magukat sokak szívébe. Mi elővesszük és új, friss illusztrációkkal töltjük meg őket, hogy a mai gyerekek is szívesen vegyék kézbe ezeket a remekműveket, és számukra is legalább akkora élményt jelentsenek, mint nekünk jelentettek évekkel ezelőtt.

http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/gyerekirodalom/mesek/a-vilag-legrosszabb-gyereke-1
  


Nyereményjáték



A Manó Könyvek nemrég új tematikus sorozatot indított, amiben régi, klasszikusnak nevezhető könyveket adtak ki új köntösben, hogy a mai fiatalság is megismerje az időt álló történeteket, a szüleik, nagyszüleik kedvenceit.

A játék során három ilyen kötet fülszövegét találjátok meg, ezeket kell beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Figyelem! (A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint) felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

07.01. - Sorok között
07.03. - Zakkant olvas
07.05. – Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review