Jelen! - kortárs ifjúsági novellák - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
6 kortárs Móra Kiadó novella
Jelen! - kortárs ifjúsági novellák

Jelen! - kortárs ifjúsági novellák

6 kortárs Móra Kiadó novella
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Jelen! novella gyűjtemény már ismert írók és a Móra kiadó és a József Attila Kör ifjúsági novella pályázatára beérkezett kiváló művekből áll össze. Ez a 17 novella egy olyan egésszé áll össze, amiben több közös is van, mint gondolnánk. Amellett, hogy nagyszerű rövid történetekbe olvashatunk bele, minden történettel jobban megismerjük a mai ifjúságot, akik lehetnek szomorúak, vidámak, kétségbeesettek, vagy éppen dühösek.

Tarts velünk és ismerd a Jelen! novelláit, és a turné végén nyerd meg a Móra Kiadó által felajánlott 3 novellás kötet egyikét.

Kiadó: Móra Könyvkiadó
Fordító: -
Műfaj: novella gyűjtemény
Terjedelem: 160 oldal

Hányszor kellett végighallgatnunk az iskolai névsorolvasások közben felharsanó kiáltást: „Jelen!" Az osztály létszáma ezúttal tizenhét: csupa fiatal író, akik a mai kamaszok életéből villantanak fel jelentős, sorsfordító vagy épp banális pillanatokat – őszintén és humorral. A műfajteremtő válogatás hosszabb-rövidebb ifjúsági novelláiban jól megférnek egymás mellett végigbulizott éjszakák és másnapos hajnalok, családi szívások és gimis szívatások, magyar kivándorlók és helyi migránsok, online barátok és offolt szerelmek.

http://www.mora.hu/konyv/jelen-kortars-ifjusagi-novellak
  


Nyereményjáték



A feltörekvő tehetségek mellett ismert írók novellát is elolvashatjuk a Jelen! című antológiában. Ahhoz, hogy megnyerd a turné végén a 3 db Jelen! című könyvet egy kicsit keresgélned kell. Minden blogon kiemeltünk betűket, amikből a Jelen! ismert szerzőinek egy-egy ifjúsági regényének címét rejtettük el.

Ha megvannak a betűk, tedd őket helyes sorrendbe, és írd be a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a szerző nevével együtt. Tehát egy szerzőt és egy regény címet várunk :) Keresgélésre fel!




A turné állomásai

07.02. Szembetűnő

0 Reviews:

Post Your Review