Ta-mia Sansa: A menekülés éve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 Delta Vision Gender krónikák sci-fi Ta-mia Sansa
Ta-mia Sansa: A menekülés éve

Ta-mia Sansa: A menekülés éve

2016 Delta Vision Gender krónikák sci-fi Ta-mia Sansa
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Delta Vision retró turné újabb állomása Ta-mia Sansa könyvéhez érkezett, A menekülés évéhez. Július 26 és 28 között megismerhetitek ezt az ijesztően valóságos jövőképet, és ha szerencsések vagytok, még nyerhettek is.


Kiadó: Delta Vision
Sorozat: Gender krónikák 1.
ISBN: 9786155314520
Oldalszám: 376


A ​​XXII. században az emberiség több álma is valóra válik: létrejön az Egyesült Országok Szövetsége, amely a világ összes államát egységbe tömöríti, és megtörténik a kapcsolatfelvétel egy értelmes idegen fajjal is. Úgy tűnik, az emberiség beléphet az aranykorba, de ez csak a látszat. A Szövetséget üzleti érdekek kusza hálója szövi át, és a vezetők legtöbbjének egyetlen célja van: mindenkit engedelmes bábbá formálni.
Ebben a világban éli a gazdag, unatkozó feleségek felszínes mindennapjait Sandra Manul, akiről csak kevesen tudják, hogy valójában a múltja elől keresett menedéket a magas rangú Ítélő, James mellett. Miközben az árnyak, amelyek elől elfutott, utolérik, olyan döntéseket kell meghoznia, amelyek nem csak a saját, hanem az egész emberiség sorsát megváltoztatják.
A Gender krónikák első kötete, A menekülés éve bevezető egy olyan világba, ahol a hagyományos nemi szerepek és az egyensúlyi társadalom ütközik össze egymással – mindez pedig egy olyan jövőben történik, amely akár könnyen valósággá is válhat.

  http://www.deltavision.hu/a-menekules-eve/



Nyereményjáték

Jól tudsz figyelni? Ha elég ügyes vagy megtalálod a választ. Nincs más dolgod, mint az állomásokon feltett kérdésekre helyesen válaszolni, és máris tiéd lehet A menekülés évének egy példánya.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre tud postázni. A nyertesnek 72 órája van, hogy válaszoljon a kiküldött e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

07. 26. Bibliotheca Fummie
07. 27. Függővég
07. 28. Deszy Könyvajánlója


0 Reviews:

Post Your Review