Nova Weetman – Legyen ahogy akarod! Te döntesz 2. - Pálya vagy dráma - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Kate Walshman Manó Könyvek Young Adult
Nova Weetman – Legyen ahogy akarod! Te döntesz 2. - Pálya vagy dráma

Nova Weetman – Legyen ahogy akarod! Te döntesz 2. - Pálya vagy dráma

Kate Walshman Manó Könyvek Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

A Te döntesz sorzat új kötettel jelentkezett, amiben a főhőssel együtt dönthetjük el, miként alakuljon a sorsa, és hogy folytatódjon a regény!

Tarts velünk az izgalmas könyv blogturnéján, és nyerd meg az ajándék könyvet a Manó Könyvek jóvoltából!


Kiadó: Manó Könyvek
Fordító: Kalapos Éva
Műfaj: Young Adult
Terjedelem: 288 oldal

Ha netballról van szó, Edie Thomas őstehetség, ám eddig csak hobbiból játszott, és hogy együtt lehessen legjobb barátnőjével, Tess-szel. Amikor viszont bekerül az állami csapatba, hirtelen a kézilabda lesz az élete középpontjában...
Edie-nek lehetősége nyílik szerepelni az iskolai Rómeó és Júlia-musicalben, méghozzá Freddy partnereként, akiért ezer éve odavan, így viszont lőttek a helyének az állami csapatban. De vajon valóban a musical-e Edie igazi álma, és megbocsát-e neki Tess, amiért elszúrja élete legnagyobb dobását?
Vagy pedig Edie úgy dönt, irány a csapat, és minden figyelmét a játéknak szenteli, míg csak képbe nem kerül a szexi sportoló, Finn, aki totál elvarázsolja a lányt. Képes lesz-e Edie a pályán tartani a szemét, vagy teljesen a fiú hatása alá kerül?

http://www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/ifjusagi-irodalom/regenyek/legyen-ahogy-akarod-te-dontesz-2-palya-vagy-drama
  


Nyereményjáték



A regény főhősének, Edie-nek lehetősége nyílik szerepelni az iskolai Rómeó és Júlia-musicalben, így a kultikus darab is fontossá válik a regényben.

Ennek örömére három híres filmes Rómeót találtok a képeken, nektek pedig az adott színész nevét kell beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába!

Figyelem! (A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint) felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review