Kylie Scott: Play - Futam - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2016 erotikus Könyvmolyképző Kiadó Kylie Scott New Adult romantikus Rubin pöttyös Stage Dive
Kylie Scott: Play - Futam

Kylie Scott: Play - Futam

2016 erotikus Könyvmolyképző Kiadó Kylie Scott New Adult romantikus Rubin pöttyös Stage Dive
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Emlékeztek még Eve és David történetére a Stage Dive sorozatból? Az Ünnepi Könyvhéten megjelent a folytatás a Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából, most pedig velünk tarthattok, hogy megismerjétek Mal, a zenekar rosszfiús dobosa, és a kissé szerencsétlen Anne kapcsolatát is.

Tartsatok velünk július 1-e és 13-a között, amikor hét blogger bejegyezésein keresztül követhetitek nyomon őket, és ha velünk játszotok, megnyerhetitek a kiadó által felajánlott 3 nyereménypéldány egyikét!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó
Fordító: Császár László
Műfaj: New Adult
Terjedelem: 376 oldal

Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret... Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit. Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?  

  


Nyereményjáték

Mivel a regény férfi főszereplője, Mal tölti be a dobos szerepét a Stage Dive zenekarában, adja magát, hogy ebben a játékban híres rockegyüttesek dobosait kell kitalálnotok. Minden blogon találtok egy képet az adott zenészről, és segítségként a posztokban elrejtve megtaláljátok a zenekar nevét is. A Rafflecopter megfelelő dobozába a dobos és az együttes nevét is be kell írnotok! Ha velünk játszotok, megnyerhetitek a három nyereménypéldány egyikét.
Figyelem! (A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint) felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

07.01. CBooks
07.09. Insane Life
07.13. Dreamworld

0 Reviews:

Post Your Review