Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
Borbíró Borbála Delta Vision Gaura Ágnes Magyar szerző Urban Fantasy
Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája

Gaura Ágnes: Vámpírok múzsája

Borbíró Borbála Delta Vision Gaura Ágnes Magyar szerző Urban Fantasy
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Az idei első retro turné sorozatunk újabb áldozata ezúttal Magyarország legbelevalóbb vámpírkutatója, becsületes nevén Borbíró Borbála, akit a Delta Vision kiadó és Gaura Ágnes hozott el a magyar Urban Fantasy rajongóknak. A július 7-től július 9-ig tartó turnénk végén egy szerencsés nyertes megnyerheti a könyv egy példányát.


Kiadó: Delta Vision
Sorozat: Borbíró Borbála 1.
ISBN: 9786155161384
Oldalszám: 468


Borbíró Borbála a magyarországi Vámpírkutató Intézet alkalmazottja, bakancsos tudós és magánéleti szerencsétlenség, akinek a munkája a mindene – ám amikor hatalomra kerül az Emberfeletti Összefogás Pártja, az intézet az élőholtak megnövekedett politikai befolyásának köszönhetően bezárja kapuit. Mit tehet egy állástalan vámpírkutató egy olyan Magyarországon, ahol a vámpírok lassan teljes jogú állampolgárokká válnak, és ahol a háttérben köttetett szerződések különleges kiváltságokat is megadnak nekik?
Az állás, amely végül az ölébe hull, jóval több és veszélyesebb, mint amiről valaha is álmodott, és rejtélyes, új főnöke hamarosan hajmeresztő feladat elé állítja: be kell épülnie a kormány tanácsadói, az IQ vámpírok közé, hogy kiderítse, mit titkolnak emberi szövetségeseik elől. Bori nem tudja, képes lesz-e átverni Magyarország legokosabb vámpírjait úgy, hogy csupán eszére és alaposan felvágott nyelvére támaszkodhat, de a vérét, életét és emberségét megőrizze.
Magyar nyakba magyar szemfog!

  http://www.deltavision.hu/vampirok-muzsaja/



Nyereményjáték

Kedvenc magyar vámpírkutatónk, Borbíró Borbála a kormány tanácsadói, az IQ vámpírok közé beépülve próbál fényt deríteni a háttérben folyó titkos ügyekre. Három forró nyomra lelt, három különleges vámpírra, akik elvezethetik őt a megoldáshoz. Az egyetlen probléma, hogy egyikük nevét sem sikerült még megtudnia, csupán néhány elenyésző információt talált róluk az adatbázisban. A ti feladatotok, hogy ezen információk alapján segítsetek neki megfejteni, kiket is rejtenek a rövid leírások a turné állomásain.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


A turné állomásai

07. 07. Bibliotheca Fummie
07. 08. Deszy Könyvajánlója
07. 09. Függővég


0 Reviews:

Post Your Review