R. L. Stine: Kísértet-part / Váljunk ​láthatatlanná! / A Láz-mocsár vérfarkasa (Libabőr 1-3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom horror ifjúsági Kaméleon Könyvek KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó szellemek
R. L. Stine: Kísértet-part / Váljunk ​láthatatlanná! / A Láz-mocsár vérfarkasa (Libabőr 1-3.)

R. L. Stine: Kísértet-part / Váljunk ​láthatatlanná! / A Láz-mocsár vérfarkasa (Libabőr 1-3.)

2024 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom horror ifjúsági Kaméleon Könyvek KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó szellemek
Rövid leírás:
Bloggereink ezúttal R. L. Stine igazi klasszikusait veszik górcső alá!

Blogturné Részletek

R. L. Stine: Kísértet-part (Libabőr 1.)

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító:  Sárai Vanda

Műfaj/zsáner: fantasy, gyermekkönyv iskolásoknak, horror, kísértettörténet, szellemek

Terjedelem: 136 oldal

Hiszel a kísértetekben? Jerry alig várja, hogy végre bevehesse magát a régi, sötét és kísérteties barlangba, amit a vízparton talált. A többi gyerek azonban elmesél neki egy történetet. Egy kísértetrôl szóló történetet, aki vagy háromszáz éves. Egy kísértetről, aki csak teliholdkor bújik elő… aki a barlang mélyén lakik. Jerry persze tudja, hogy ez nem több bugyuta, légből kapott kísértethistóriánál… ugye? A gyerekirodalom Stephen Kingjeként ismert R. L. Stine nemzetközileg is elsöprő sikert arató, ifjúsági horrorkönyvsorozatának első része. 


 R. L. Stine: Váljunk ​láthatatlanná! / A Láz-mocsár vérfarkasa (Libabőr 2-3.)

Kiadó: Könyvmolyképző

Fordító:  Sárai Vanda

Műfaj/zsáner: fantasy, gyermekkönyv iskolásoknak, horror, szörny, testvérek, vérfarkas

Terjedelem: 264 oldal

Az ​eltűnés halálos is lehet. Mekkora fogaid vannak! Max a születésnapján a padláson talál egy varázstükröt, amelynek segítségével láthatatlanná tud válni. Így a barátaival kísérletezni kezdenek a tükörrel. Max azonban azzal szembesül, hogy kezd kicsúszni a kezéből az irányítás. Először túlságosan sokáig marad láthatatlan. Aztán egyre nehezebben változik vissza. A láthatatlanná válás pedig hamarosan nagyon veszélyes játékká válik. Borzalmas dolgok történnek a Láz-mocsárban. Valami igazán rettenetes. Minden a furcsa, éjszakai vonyítással kezdődött. Aztán jött az a szétmarcangolt nyúl. Mindenki azt gondolja, hogy Grady új kutyája a felelős mindezért. Végtére is úgy néz ki, mint egy farkas. És elég vadnak is tűnik. De Grady tudja, hogy a kutyája nem több egy átlagos, idős ebnél. És a legtöbb kutya nem vonyít a holdra. És nem tűnik el az éjszaka közepén. És nem alakul át hátborzongató lénnyé teliholdkor. Vagy mégis? Legközelebb, amikor Max láthatatlanná válik… lehet, hogy örökké az is marad?



Bloggereink ezúttal R. L. Stine igazi klasszikusait veszik górcső alá! 
Legújabb blogturnénkban a Könyvmolyképző Kiadó által újonnan kiadott két részről olvashattok - tartsatok velünk a turnén és játsszatok a kiadó által felajánlott Kísértet-part (1.) és Váljunk ​láthatatlanná! / A Láz-mocsár vérfarkasa (2-3.) kötetekért.

Nyereményjáték

Vessetek árgus pillantásokat a Libabőr-sorozat borítóira, ugyanis a feladatotok nem más, mint az állomásokon található borító részletekből a könyvek címeinek a kitalálása! Jó kutatást kívánunk (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review