Alice Oseman: Nick és Charlie (Pasziánsz 1,5.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Alice Oseman KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus YA Young Adult
Alice Oseman: Nick és Charlie (Pasziánsz 1,5.)

Alice Oseman: Nick és Charlie (Pasziánsz 1,5.)

2024 Alice Oseman KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus YA Young Adult
Rövid leírás:
Térjünk vissza a Heartstopperből ismert szerelmesekhez, Nickhez és Charliehoz!

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 128 oldal

ISBN: 9789635976898

Fordította: Hujder Adrienn

A hiánytól jobban szeret a szív, igaz? Mindenki tudja, hogy Nick és Charlie a tökéletes pár, és elválaszthatatlanok. De Nick most egyetemre megy, Charlie pedig végzősként a suliban marad. Ahogy közeledik a búcsú ideje, mindkét fiúban felmerül a kérdés: vajon elég erős a szerelmük ahhoz, hogy túléljék a különválást? Elvégre az első szerelem ritkán tart örökké… Gyere, és olvasd el Nick és Charlie történetének újabb fejezetét!  


Térjünk vissza a Heartstopperből ismert szerelmesekhez, Nickhez és Charliehoz! Ebben a rövid kötetben Nick egyetemre meg, Charlie pedig a Truham Gimnáziumvégzős tanulója marad - vajon hogy érez ezzel kapcsolatban az elválaszthatatlan páros?
Tartsatok bloggereinkkel, és ne felejtsetek el játszani se, hiszen a turné végén egy szerencsés olvasónk megnyeri Alice Oseman Nick ​és Charlie című kötetét!

Nyereményjáték

A Könyvmolyképző kiadónak hála bele is tudtok olvasni Nick és Charlie történetébe, és azt javasoljuk, hogy tegyétek is meg, ugyanis az egyes állomásokon feltett kérdésekre megtaláljátok benne a válaszokat! A helyes választ szokás szerint a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review