Gareth Brown: Az ajtók könyve - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy General Press időutazós mágikus realizmus misztikus romantasy romantikus
Gareth Brown: Az ajtók könyve

Gareth Brown: Az ajtók könyve

2024 Fantasy General Press időutazós mágikus realizmus misztikus romantasy romantikus
Rövid leírás:
Történetünk főszereplője a békés, átlagos életet élő Cassie, aki egy könyvesboltban dolgozik, de a mindennapjait felborítja egy titokzatos kötet!

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press 

Terjedelem: 464 oldal 

ISBN: 9789634528586 

Fordította: Fügedi Tímea 

Műfaj/zsáner: időutazás, mágikus realizmus, urban fantasy 


Vannak ​ajtók amelyeket sosem lenne szabad kinyitni… Cassie Andrews teljesen átlagos életet él. A napjait szeretett könyvei között tölti, egy New York-i könyvesboltban, ahol segít a betérő vásárlóknak, rendszerezi a polcokon a regényeket, és kávét készít az olvasósarokban üldögélőknek. Egészen addig, amíg egy havas, téli estén az egyik törzsvásárló egy különleges kötetet nem hagy rá. Az asztalon heverő apró könyv barna bőrfedele olyan kopott és repedezett, mint az ajtóról pattogzó régi festék, és úgy néz ki, mint valami napló, amelybe valaki hosszú éveken át gyűjtötte a gondolatait. Ám ez nem egy átlagos könyv. Hanem Az ajtók könyve. A megfejthetetlen szavakat és rejtélyes rajzokat tartalmazó kötet csupán egy dolgot ígér: a segítségével a tulajdonosa átléphet bármelyik ajtón, és máris a világ másik pontján találhatja magát. Csakhogy van, aki egy ilyen hatalommal bíró könyvért bármit megtenne. Mert bár nem csupán egyetlen különleges kötet létezik a világon, mégis ez a könyvgyűjtők által leginkább vágyott példány – és van, aki a gyilkosságtól sem riad vissza, hogy megszerezze. Cassie régi és új barátok segítségével menekülőre fogja, a célja pedig, hogy eljusson a különleges könyveket rejtő Könyvtárba… Történetünk főszereplője a békés, átlagos életet élő Cassie, aki egy könyvesboltban dolgozik, de a mindennapjait felborítja egy titokzatos bőrfedeles kötet, Az ajtók könyve! A könyv segítségével egyik pillanatról a másikra akár a világ másik felére is juthatunk - természetesen elég sokan vágynak erre a ritka kötetre… Tartsatok velünk ezen az izgalmas blogturnén, de ne felejtsetek el játszani se, hiszen a General Press Kiadónak hála egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a kötetet!

Nyereményjáték

A kiadónak hála bele is tudtok olvasni Az ajtók könyvébe, és azt javasoljuk, hogy tegyétek is meg, ugyanis az egyes állomásokon feltett kérdésekre megtaláljátok benne a válaszokat! A helyes választ szokás szerint a rafflecopter megfelelő rubrikájába várjuk. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review