Peter James: Nyomtalanul (Roy Grace #17) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 General Press krimi Peter James thriller
Peter James: Nyomtalanul (Roy Grace #17)

Peter James: Nyomtalanul (Roy Grace #17)

2024 General Press krimi Peter James thriller
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: General Press

Fordító: Kajsza Krisztina

Műfaj:  krimi, thriller

Terjedelem: 432 oldal

Nincs holttest?
Nincs nyom?
Bűntény sincs?

Ez a vasárnap is ugyanolyan, mint a többi. Niall és Eden kirándulni megy, hosszan kocsikázik a környéken, és hazafelé megáll a helyi szupermarketnél. Aztán egyik pillanatról a másikra megváltozik minden. Niall hiába várja a parkolóban, Eden soha többé nem tér vissza a boltból. Otthon sem várja a férjét, és sem a családjuk, sem a barátaik nem hallottak felőle. Nyomtalanul eltűnik.
A gyanú egyből Niallra terelődik. Gyilkosság vádjával azonnal letartóztatják, és egyre érdekesebb bizonyítékokra bukkan a rendőrség. Roy Grace főfelügyelő azonban hamar rájön, hogy semmi sem az, aminek látszik, és ez lehet a pályafutása eddigi legrejtélyesebb ügye.
 


Roy Grace felügyelő ezúttal egy rejtélyes eltűnés ügyében nyomoz. Tartsatok a Blogturné Klub három bloggerével, ha kíváncsiak vagytok, hogy ők mit gondolnak erről a krimiről.

Egy szerencsé játékosé lehet a Kiadó által felajánlott nyereménykönyv, ha követitek a turnénkat, és részt vesztek a nyereményjátékunkban.


Nyereményjáték

A regény egy rejtélyes eltűnés utáni nyomozásról szól. A játékunk is ehhez kapcsolódik. Minden állomáson egy képet találtok egy filmről, ami szintén egy rejtélyes eltűnéshez kapcsolódik. A feladat kitalálni a film címét és beírni a rafflecopter megfelelő rublikájába.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

     05.02  - Kelly & Lupi olvas

     05.03  - Milyen könyvet olvassak?

     05.05  - Könyv és más


0 Reviews:

Post Your Review