Agatha Christie: Baljós tavasz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Agatha Christie krimi novella
Agatha Christie: Baljós tavasz

Agatha Christie: Baljós tavasz

2024 Agatha Christie krimi novella
Rövid leírás:
Ismerd meg általunk Agatha Christie novelláinak legfrissebb gyűjteményét, a Baljós tavaszt, mely a Krimik minden évszakban sorozat 6. kötete.

Blogturné Részletek




Kiadó: Helikon

Fordító: Borbás Mária, Etédi Péter, Gy. Horváth László, Katona Tamás, Kállai Tibor, Prekop Gabriella, Sipos Katalin

Műfaj: krimi

Terjedelem: 282 oldal

„- Na, nem várhatja el mindenkitől, hogy olyan ragyogó ötletei támadjanak, mint magának. Magából zseniális gonosztevő válhatott volna. Egyéb észrevétel, M. Poirot?” Vadonatúj válogatás Agatha Christie tavasszal játszódó novelláiból! A napok egyre hosszabbak és melegebbek, az éjszakák rövidülnek… elő a nyugággyal, üljünk ki a kertbe a műfaj koronázatlan királynőjének történeteivel. Kibújtak a virágok, sétára csábítanak a vidéki ösvényeken, de egyszer csak eltölt minket valami baljós érzés. Gyilkosság szaga száll a levegőben? Óvakodjunk hát, ha világvégi házikóval, lopott kincsekkel vagy bosszút forraló emberekkel kerülünk szembe! De ha ott van velünk Miss Marple, Hercule Poirot, Mr. Quin és Mr. Satterthwaite, Tommy és Tuppence vagy épp Parker Pyne, akkor biztonságban leszünk. Fordította Borbás Mária, Etédi Péter, Gy. Horváth László, Katona Tamás, Kállai Tibor, Prekop Gabriella, Sipos Katalin.

A Helikon jóvoltából újabb novellaválogatással gazdagodott az Agatha Christie életmű. Ezúttal tavaszi írásokat kapunk a Krimik minden évszakban sorozatba, s az ébredező természet és a virágillat mellett becsatlakozhatunk a szerzőnő híres nyomozói mellé egy-egy ügy megoldásába. Tarts bloggereinkkel, ismerd meg a könyvet, és vegyél részt nyereményjátékunkon, hogy esélyed legyen megnyerni a kiadó által felajánlott példányt.

Nyereményjáték

Játékunkban ezúttal minden állomáson olvashatsz egy idézetet, mely Agatha Christie valamelyik karakterének száját hagyta el. A feladatod nem más, mint megtalálni, kitől származik az adott mondat, és megírni azt a Rafflecopter megfelelő sorába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review