Ann Napolitano: Helló, gyönyörűm! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Ann Napolitano családregény General Press
Ann Napolitano: Helló, gyönyörűm!

Ann Napolitano: Helló, gyönyörűm!

2024 Ann Napolitano családregény General Press
Rövid leírás:
A General Press gondozásában jelent meg Ann Napolitano vadonatúj, szívbemarkoló regénye, a Helló, gyönyörűm!

Blogturné Részletek


Kiadó: General Press

Fordító: Gieler Gyöngyi

Műfaj: családregény

Terjedelem: 432 oldal

A ​Padavano nővérek nem csupán testvérek, hanem egymás legjobb barátnői is, akik érzelmekkel és energiával töltik meg az 1980-as évek Chicagójának egy színes szegletében álló házukat. William Waters pedig egy tragédia miatt elcsendesült otthonban nőtt fel, ahol a fájdalomtól sújtott szülei képtelenek voltak szeretettel fordulni felé. Így amikor találkozik a temperamentumos és ambiciózus Julia Padavanóval, a világ egyszerre mintha kivilágosodna körülötte. Juliával együtt érkeznek a testvérei is: Sylvie, a család álmodozója, aki akkor a legboldogabb, ha egy könyvet bújhat; Cecelia, a szabad szellemű művész; Emeline pedig türelmesen gondoskodik mindannyiukról. Ám amikor a William múltjából áradó sötétség kezdi elhomályosítani a jövője fényét, nem Julia, hanem Sylvie lesz a fiú bizalmasa. Így azonban nem csak William lelke törik darabokra, hanem a négy nővér öröknek hitt szövetsége is. Vajon vissza tudnak-e találni egymáshoz? És a szeretet képes-e egy széthullott családot újra egésszé varázsolni?
 


A General Press gondozásában jelent meg Ann Napolitano vadonatúj, szívbemarkoló regénye, a Helló, gyönyörűm!, melyben négy nővér életét követhetjük nyomon, és számos más mellett a testvéri szeretet, a családi kötelékek és a szerelem kérdésköreit járhatjuk körül. Tarts te is bloggereinkkel a turnénk során, és ha játszol velünk, akkor akár a könyv egy példányát is megnyerheted!

Nyereményjáték

Mostani játékunkban olyan könyveket keresünk, amelyekben emlékezetes testvéri kapcsolatok jelentek meg. Nincs más dolgotok, mint felismerni, hogy az állomásokon található idézetek mely könyvekből származnak, és a kötet címét beírni a Rafflecopter dobozba. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

A turné állomásai

  • 05.12. KönyvParfé

0 Reviews:

Post Your Review