Rick Riordan: A mélység lánya - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy ifjúsági kaland Kaméleon Könyvek KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Rick Riordan: A mélység lánya

Rick Riordan: A mélység lánya

2024 Fantasy ifjúsági kaland Kaméleon Könyvek KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Rövid leírás:
A kilencedikes Ana Dakkarnak év végén egy titokzatos tengeri próbán kell részt vennie, de a kikötőbe érve egy tragédia szemtanújává válik.

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 392 oldal

ISBN: 9789634575979

Fordította: Molnár Edit

Műfaj/zsáner: ifjúsági, barátság, fantasy, kaland

RICK ​RIORDAN, A NEMO KAPITÁNY IZGALMAS, MODERN TOVÁBBGONDOLÁSÁVAL TISZTELEG JULES VERNE ELŐTT. Ana Dakkar kilencedikes a Harding-Pencroft Akadémián: ebben az öt évfolyamos középiskolában a világ legjobb tengerkutatói, haditengerészei, navigátorai és tengeri felfedezői tanulnak. Ana szülei egy tudományos expedíció során életüket vesztették két évvel ezelőtt. A lány egyetlen élő rokona a bátyja, Dev, aki szintén a HP diákja. Ana osztályának a kilencedik év végén hétvégi tengeri próbán kell részt vennie, aminek a részleteiről az iskola semmit sem árul el. Ana reméli, elegendő tudással rendelkezik ahhoz, hogy sikerrel vegye ezt az akadályt. Őt és az osztálytársait azonban hideg zuhanyként éri, amikor úton a kikötőbe egy szörnyű tragédia szemtanúi lesznek, ami örökre megváltoztatja az életüket. De ez még nem minden. Az osztályt kísérő professzor arról tájékoztatja Anát, hogy a rivális iskola, a Land Intézet és a Harding-Pencroft százötven éve hidegháborút vív egymással. A hidegháború kiélesedésével a kilencedikeseket az a veszély fenyegeti, hogy haleledelt csinálnak belőlük. A halálos ellenségekkel folytatott versenyben Ana fantasztikus barátokra tesz szert, és megdöbbentő felfedezéseket tesz az örökségével kapcsolatban, miközben először teszi próbára vezetői képességeit. Rick Riordan a rá jellemző jellegzetes humorral, pörgős akciójelenetekkel és sokszínű szereplőgárdával fűszerezte meg ezt a tengeralattjárós kalandregényt, ami első helyen áll a New York Times bestsellerlistáján 

 


A kilencedikes Ana Dakkarnak év végén egy titokzatos tengeri próbán kell részt vennie, de a kikötőbe érve egy tragédia szemtanúivá válnak osztálytársaival. Tarts velünk, hogy többet megtudhass Land Intézet és a Harding-Pencroft Akadémia között fennálló, 150 éve tartó hideháborúról, amibe Anáék is belekeverednek. A turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri A mélység lányát a Könyvmolyképző kiadónak köszönhetően!

Nyereményjáték

A Könyvmolyképző kiadó oldalán beleolvashattok Rick Riordan A mélység lánya könyvébe, és javasoljuk, hogy tegyétek is meg, mert minden állomáson felteszünk egy kérdést a beleolvasóból, amire válaszolnotok kell! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai


0 Reviews:

Post Your Review