Katherine Rundell: Hihetetlen teremtmények - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom high fantasy ifjúsági illusztrált kaland kalandregény Manó Könyvek
Katherine Rundell: Hihetetlen teremtmények

Katherine Rundell: Hihetetlen teremtmények

2024 Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom high fantasy ifjúsági illusztrált kaland kalandregény Manó Könyvek
Rövid leírás:
Tartsatok velünk és Christopherrel Archipelagoba, a varázserejű birodalomba, ahol a fiú új barátra lel a varázslatos Mal személyében.

Blogturné Részletek

Kiadó: Manó Könyvek

Terjedelem: 368 oldal

ISBN: 9789635844906

Fordította: Bartók Imre

Illusztrálta: Tomislav Tomić, Virginia Allyn

Műfaj/zsáner: high fantasy, ifjúsági, illusztrált, kalandregény, portál fantasy

Katherine Rundell nagysikerű regénye egy csodálatos utazás történetét meséli el. A két főhős – egy fiú, akit nagyon kedvelnek az állatok, és egy különleges, röpkabátos lány – elhatározza, hogy együtt vág neki a nagy útnak. Ki kell deríteniük, hogy miféle veszély fenyegeti Archipelago varázslatos lényeit. Titkokat őrző szfinxekkel, veszedelmes kentaurokkal, tengeri szörnyetegekkel és szokatlan megjelenésű sárkányokkal is találkoznak egy olyan világban, amely a legvadabb képzeletet is felülmúlja!
 


Tartsatok velünk és Christopherrel Archipelagoba, a varázserejű birodalomba, ahol a fiú új barátra lel a varázslatos Mal személyében. Kettejük feladata lesz kideríteni, hogy miféle veszély fenyegeti az ottani varázslatos lényeket.
A blogturné végén egy szerencsés olvasónk a Manó Könyvek kiadónak hála meg is nyerheti a Hihetetlen teremtményeket!

Nyereményjáték


Olvassatok bele a Hihetetlen teremtmények című történetbe, hogy válaszolni tudjatok az állomásokon feltett kérdésekre! A helyes válaszaitokat írjátok be a rafflecopter megfelelő rubrikájába. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.) 

0 Reviews:

Post Your Review