Guillaume Musso: Ments meg! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2024 Guillaume Musso Park Kiadó romantikus
Guillaume Musso: Ments meg!

Guillaume Musso: Ments meg!

2024 Guillaume Musso Park Kiadó romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 Park Könyvkiadó

Fordító: Gyárfás Vera

Műfaj: romantikus

Terjedelem: 330 oldal

Fülszöveg:
A Broadway szívében egy téli estén Juliette, a csinos, huszonnyolc éves francia nő és Sam, a fiatal New York-i gyermekorvos útjai keresztezik egymást. Juliette attól való félelmében, hogy csalódást okoz, ügyvédnek adja ki magát, a férfi pedig kötődéstől való félelmében úgy tesz, mintha házas lenne, pedig a felesége már egy éve halott. A hazugságok ellenére egy felejthetetlen hétvége vár rájuk, és egymásba szeretnek. Juliette-nek azonban vissza kell térnie Párizsba, Sam pedig nem tudja a lányt maga mellett tartani. Az Európába tartó repülőgép nem sokkal a felszállás után az óceánba zuhan, de a kapcsolatuk még korántsem ér véget... GUILLAUME MUSSO regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni. A közönség először 2004-ben, az És azután... megjelenésekor találkozhatott vele. Majd egymást érték a regények. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író, aki tizenhárom éve megszakítás nélkül vezeti a francia sikerlistát, és népszerűsége a világ minden táján töretlen. 2021-ben elnyerte a thriller és noir műfajában teljes életműért járó Raymond Chandler-díjat.

 



A Park Könyvkiadó gondozásában Guillaume Musso újabb, fordulatos-romantikus regényével ismerkedhetünk meg, melyből természetesen nem hiányozhatnak a kérdések, a kételyek és a meglepetések! Tarts a Blogturné Klub három bloggerével, ismerd meg Sam és Juliette történetét, a turné végén pedig vidd haza magaddal a könyv egy példányát a Park Könyvkiadó felajánlásában!


Nyereményjáték

Az elbeszélés egyik fordulópontja egy repülőgép-szerencsétlenséghez kötődik, ezért játékunkban a történelem során híressé vált közlekedési katasztrófák nyomába eredünk. Minden állomáson találtok egy-egy rövid leírást egy nevezetes balesetről, vagy sikeres megmenekülésről. A feladatotok, hogy az instrukcióknak megfelelően beírjátok a helyes megfejtést a Rafflecopter megfelelő sorába. 

 Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review