Christina Lauren: Kalandtúra Wilder-módra - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 21. Század Kiadó chick lit Christina Lauren humoros romantikus
Christina Lauren: Kalandtúra Wilder-módra

Christina Lauren: Kalandtúra Wilder-módra

2023 21. Század Kiadó chick lit Christina Lauren humoros romantikus
Rövid leírás:
Márciusban újabb Christina Lauren regény érkezett a magyar könyvpiacra a 21. Század Kiadó által. Mostani turnénk során megtudhatjátok, hogy mit gondol

Blogturné Részletek





Kiadó: 21. Század Kiadó

Fordító: Lévai Márta

Műfaj: romantikus, chick lit

Terjedelem: 384 oldal

A Nem mézes hetek és A lelkitárs-egyenlet szerzőitől Lily Wilder mű-kincsvadászatokra viszi a turistákat Utah állam vörössziklás kanyonjaiba. Ebből éppenséggel megél, de esélye sincs visszavásárolni a szeretett ranchot, amit apja sok évvel ezelőtt eladott. A pénzszűke miatt nem mondhat nemet, amikor szedett-vedett baráti társaságával az a férfi bukkan fel, hogy részt vegyen egy kincsvadásztúrán, akibe régen szerelmes volt. Lilynek voltaképp nincs is ellenére, hogy kivigye a fickót a semmi közepére – és aztán ott hagyja a francban. Leo Grady viszont mást sem akar, csak újra felvenni a fonalat első és egyetlen szerelmével. Lily ebben sajnos nem partner: egyértelműen értésére adja, hogy Leo csak mint túravezetőre számíthat rá. Ahhoz, hogy a szerelmük még egy esélyt kapjon, a túrán egy csomó mindennek balul kell kiütnie. Vajon mégis igaz a kincset övező legenda? Lilynek és Leónak össze kell fognia, hogy kihúzzák a bajból a társaságot – és eközben Lily nemtörődöm apjának múltjával és a kettejük közös múltjával is szembe kell nézniük.
 


Márciusban újabb Christina Lauren regény érkezett a magyar könyvpiacra a 21. Század Kiadó által. Mostani turnénk során megtudhatjátok, hogy mit gondolnak bloggereink erről a kalandos, kincsekkel és romantikával teli könyvről, valamint játszhattok a kiadó által felajánlott nyereménypéldányért is.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során arra vagyunk kíváncsiak, hogy mennyire ismeritek az írópáros többi könyvét. Minden állomáson találtok egy könyvcímet, a feladatotok pedig beírni a Rafflecopter megfelelő dobozába az adott könyvben szereplő páros (2 személy) nevét. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 05. 18. KönyvParfé

1 Hozzászólás: