Cheryl Strayed: Gyönyörű apróságok - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Helikon levélregény önsegítő realista
Cheryl Strayed: Gyönyörű apróságok

Cheryl Strayed: Gyönyörű apróságok

2023 Helikon levélregény önsegítő realista
Rövid leírás:
A Gyönyörű apróságok egy szívhez szóló, bensőséges párbeszédeket tartalmazó kötet.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Kiadó: Helikon 

Terjedelem: 488 oldal 

ISBN: 9789636200589 

Fordította: Bartók Imre 

 Műfaj: levelek, életfilozófia, önsegítő, realista 

Mi ez a könyv? A könyv a „Dear Sugar”, vagyis „Kedves Cukor” című rovatban megjelent szövegekből válogat. Ezek jelentős része eredetileg a TheRumpus.net oldalon jelent meg, mások viszont ebben a kötetben olvashatóak először. A könyvben szereplő levelek névtelenül jutottak el Cukorhoz a Rumpuson keresztül, vagy közvetlenül a saját postájában landoltak. A legtöbben azok közül, akik hozzám fordultak, nem tudták, hogy Cheryl Strayed vagyok, és hasonlóképpen én sem tudtam volna őket beazonosítani a leveleik alapján. Ez a könyv tehát idegenek közti bensőséges párbeszédeket tartalmaz. Milyen típusú levelekre válaszoltál? Voltak, amelyek a szerelemről szóltak, mások a gyászról és a veszteségről, vagy a pénzről, családi problémákról. Elég szubjektív kritériumok alapján döntöttem arról, hogy végül mit válogassak be a rovatba: alapvetően bármire kész voltam válaszolni, amennyiben kellőképpen érdekesnek találtam, kihívást jelentett a számomra, vagy egyszerűen csak megérintett.

A Gyönyörű apróságok egy szívhez szóló, bensőséges párbeszédeket tartalmazó kötet, melyben a „Dear Sugar”-nak címzett leveleket és Sugar (Cukor), vagyis Cheryl Strayed őszinte és nyers válaszait olvashatjátok. Tartsatok bloggereinkkel, és ne feledjétek, hogy ha velünk játszotok, akkor a turné végén megnyerhetitek a Helikon kiadó által felajánlott példányt a könyvből!

Nyereményjáték

Úgy gondoltuk, hogy mostani játékunk az írónő életével lesz kapcsolatos! Minden állomáson találtok egy állítást, melyről el kell döntenetek, hogy igaz vagy hamis, és ezt beírni a rafflecopter megfelelő rubrikájába! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review