Neal Shusterman: Viharszem (Kaszások kora 2.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Disztópia lampion könyvek posztapokaliptikus sci-fi YA Young Adult
Neal Shusterman: Viharszem (Kaszások kora 2.)

Neal Shusterman: Viharszem (Kaszások kora 2.)

2023 Disztópia lampion könyvek posztapokaliptikus sci-fi YA Young Adult
Rövid leírás:
Rowan és Citra kalandos története a Kaszások kora sorozat második részében folytatódik!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Lampion Könyvek

Terjedelem: 456 oldal

ISBN: 9789633249581

Fordította: Vereckei Andrea

Zsáner/téma: YA/ifjúsági, disztópia, posztapokaliptikus, sci-fi, utópia

A Kaszás című bestseller folytatása! „Az emberek tanulnak a hibáikból. Én képtelen vagyok. Soha nem hibázom.” A Viharszem a világ összes gondját képes megoldani. Szeretettel és megvesztegethetetlenül uralkodik az emberiség felett, de a Kaszáskör ügyeibe nem avatkozhat bele. A Kaszás című bestseller izgalmas folytatásában Rowan és Citra ellentétes utakon keresik a megoldást a Kaszáskör erkölcsi válságára. Rowan már egy éve magányos igazságosztóként, kívülről tisztogatja a Kaszáskört, tűzzel irtja a korrupt kaszásokat. Rettegett hőssé vált, legendáját mindenütt borzongva suttogják. Citrából Anasztaszija kaszás lett. Könyörületesen végzi a begyűjtéseket, és belülről küzd a rendszer romlottsága ellen, de minden igyekezetét meghiúsítják az új rendhez tartozó kaszások. Rowannek és Citrának egyetlen reménye maradt csak: a Viharszem. De vajon segít-e? Megszegi a saját törvényeit, és beavatkozik a kaszások dolgaiba? Vagy tétlenül végignézi, ahogy a tökéletes rend összeomlik?

Rowan és Citra kalandos története a Kaszások kora sorozat második részében folytatódik! Tartsatok bloggereinkkel a Viharszem blogturnéján, ismerjétek meg Lucifer kaszást, aki a rossz útra tért kaszásokat iktatja ki, és Anasztaszija kaszást, aki belülről próbálja helyretenni a Kaszáskört! Ne felejtsetek el játszani se, ugyanis a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a könyvet a Lampion Könyvek kiadónak hála!

A Kaszás folytatásának megnyeréséhez el kell olvasnotok a könyv első pár fejezetét, amit meg is találhattok beleolvasóként a kiadó honlapján, és válaszolnotok kell az állomásokon található kérdésekre! (Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!)

0 Reviews:

Post Your Review