Jamie McGuire: Majdnem ​gyönyörű (Gyönyörű sorscsapás 3.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Dream Válogatás Jamie McGuire Maxim Kiadó NA New Adult romantikus
Jamie McGuire: Majdnem ​gyönyörű (Gyönyörű sorscsapás 3.)

Jamie McGuire: Majdnem ​gyönyörű (Gyönyörű sorscsapás 3.)

2023 Dream Válogatás Jamie McGuire Maxim Kiadó NA New Adult romantikus
Rövid leírás:
A Las Vegasból hazaérkező friss házasokat kellemetlen meglepetés fogadja, amikor kiderül, hogy a tűzeset kivizsgálását átveszi az FBI.

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim kiadó

Terjedelem: 384 oldal 

ISBN: 9789634996316 

Fordította: Szaszkó Gabriella

Műfaj: New Adult, Romantikus

Megérkezett a régen várt folytatása Jamie McGuire nemzetközileg is elismert könyvének, a Gyönyörű sorscsapásnak. Az újdonsült házasok, Travis és Abby Maddox visszatérnek Vegasból, és abban reménykednek, hogy egy nap majd maguk mögött hagyhatják az Eastern Egyetemen történt végzetes tűzesettel kapcsolatos katasztrófát. Azonban amikor az FBI megérkezik Eakinsbe, és nyomozni kezd az ügyben, a barátokból hirtelen ellenségek lesznek, és a boldogság helyét az aggodalom veszi át. A két fiatal friss házasságának ki kell állnia a próbát. Vajon meg tudnak bízni egymásban annyira, hogy elérhessék az általuk áhított boldog befejezést?

A Las Vegasból hazaérkező friss házasokat kellemetlen meglepetés fogadja, amikor kiderül, hogy a tűzeset kivizsgálását átveszi az FBI. Vajon Travis és Abby Maddox szerelme és egymásba vetett bizalma képes kiállni a próbát? Tartsatok bloggereinkkel a Gyönyörű sorscsapás sorozat befejező részének turnéján. Ne felejtsetek el játszani se, mert a Maxim Könyvkiadónak köszönhetően a turné végén nyerhettek egy példányt a Majdnem gyönyörűből!

Nyereményjáték

A Maxim kiadó rendkívül gondosan elérhetővé tette a könyv beleolvasóját, amely alapján válaszolnotok kell az állomásokon kihelyezett kérdésekre. Minden helyes válasz egy újabb esély a virtuális kalapban! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Csak magyarországi címre postázunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review