Federica Magrin: Nagy sárkánykönyv - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 Federica Magrin gyermekkönyv Móra Kiadó
 Federica Magrin: Nagy sárkánykönyv

Federica Magrin: Nagy sárkánykönyv

2023 Federica Magrin gyermekkönyv Móra Kiadó
Rövid leírás:
Azt hiszitek, hogy mindent tudtok a sárkányokról? A Nagy sárkánykönyv egy mindentudó „kislexikon” a mitikus állatok kedvelőinek.

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Móra Könyvkiadó, 2023

Műfaj: gyermekkönyv



Fülszöveg: Ha egy átlagos enciklopédiát keresel, akkor ez a könyv nem neked való. A Nagy sárkánykönyv ugyanis amellett, hogy bemutatja az összes sárkánytípust, gyakorlatias és részletes tanácsokat is ad a jövőbeli sárkánygazdáknak.


 


Azt hiszitek, hogy mindent tudtok a sárkányokról? A Nagy sárkánykönyv egy mindentudó „kislexikon” a mitikus állatok kedvelőinek. Tartsatok bloggereinkkel, és olvassátok el, ők mit gondolnak Federica Magrin könyvéről. Ne feledjétek, hogy a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a kiadványt a Móra Kiadó jóvoltából!

Nyereményjáték:
Mostani játékunk során az egyes állomásokon egy-egy híres sárkány fotóját találjátok. A feladat, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található figura nevét.
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:
05. 22. – KönyvParfé
05. 26. – Könyv és más

0 Reviews:

Post Your Review