Helena Hunting: Legyél a kalandom! (Shacking Up #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 erotikus felnőtt Helena Hunting Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
Helena Hunting: Legyél a kalandom! (Shacking Up #2)

Helena Hunting: Legyél a kalandom! (Shacking Up #2)

2023 erotikus felnőtt Helena Hunting Maxim Kiadó Passion-válogatás romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító: Szujer Orsolya

Műfaj:  romantikus, erotikus

Terjedelem:   448 oldal

Amalie ​Whitfield maga a megtestesült piruló menyasszony az esküvői fogadásán – csak épp nem örömében pirul. Ugyanis ahelyett, hogy kinyilatkoztatná sírig tartó szerelmét, újdonsült férje Amalie és az összes vendégük füle hallatára éppen valaki mással kéjeleg. Amie-nek tehát minden oka megvan rá, hogy kiboruljon. Pillanatnyi elmezavarában ráveti magát az első pasira, aki az útjába kerül, a férfinak azonban esze ágában sincs a bosszú eszközévé válni.
Miután más vágya sincs, mint hogy megmeneküljön az esküvőt követő dráma elől, Amalie úgy dönt, hogy egyedül utazik el a nászútjára. A repülőn azonban kénytelen szembesülni azzal, hogy a férfi, aki visszautasította őt az esküvőn, szintén ugyanarra az aprócska szigetre tart munkaügyben. Amalienak lehetne több esze is annál, mint hogy újra próbálkozik, de egyszerűen képtelen türtőztetni magát. A férfi pedig ezúttal nem áll ellen neki. És bár megegyeztek abban, hogy ami a szigeten történik, az a szigeten is marad, egyikük sem tagadhatja, hogy a testi vágynál több köti össze őket.
Telve szórakoztatóan botrányos helyzetekkel és annyi szexuális kémiával, amennyivel akár egy repülő is eljuthat New Yorkból Bora Borára, a Legyél a kalandom! a szerző legújabb, hangosan nevetős, romantikus vígjátéka a Piszkosul akarlak és a Költözz az ágyamba! után.


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Helena Hunting új regénye: Legyél a kalandom! címmel. A Shacking up  sorozat második részében a friss házasként rögtön megcsalás áldozatává vált menyasszony, Amelie Whitfield és az őt védelmező régi ismerős, Lexington Mills hotellánc örökös viharosan alakuló kapcsolatáról olvashatunk jó adag erotikával fűszerezve. Kövesd végig a blogturné állomásait, játssz velünk, és ha szerencséd lesz meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

A regény nagy része Bora Bora szigetén játszódik, a kérdéseink is ehhez kapcsolódnak. Minden állomáson találtok egy állítást a szigetről, döntsétek el, hogy igaz vagy hamis! A válaszotokat írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!

a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review