Catana Chetwynd: Bekuckózunk, avagy milyen az, amikor a legjobb barátod a párod - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2023 humoros képregény KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Catana Chetwynd: Bekuckózunk, avagy milyen az, amikor a legjobb barátod a párod

Catana Chetwynd: Bekuckózunk, avagy milyen az, amikor a legjobb barátod a párod

2023 humoros képregény KMK Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó romantikus
Rövid leírás:
Catana Chetwynd első magyarul megjelent képregénykötete, a Szerelmes ​pillanatok után itt a következő kötelező olvasmány a rajongóinak: a Bekuckózva!

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Könyvmolyképző

Terjedelem: 136 oldal

ISBN: 9789635974665

Fordította: Benedek Dorottya

Illusztrálta: Catana Chetwynd

Műfaj: Romantikus, Humoros, Comic Strip

Lehet még jobban szeretni? Miért bajlódnál azzal, hogy kimássz az ágyból, ha helyette bekucorodhatsz a takaró alá a pároddal és egy meghitt, aranyos könyvvel? A Szerelmes pillanatok alkotójának legújabb sikerkönyve tökéletesen ragadja meg egy párkapcsolat őszinte, vidám pillanatait, melyekkel bármelyik pár könnyedén azonosulhat. Chetwynd második könyve éppolyan bájos és magával ragadó, mint az első, ráadásul a benne szereplő képregények egy része még sehol sem jelent meg korábban. A Bekuckózunk a mindannyiunkra jellemző furcsaságokat, egyedi szokásokat élteti – és annak a varázsát, amikor rátalálunk a tökéletesen hozzánk illő személyre. Hagyd, hogy elbűvöljön!

Catana Chetwynd első magyarul megjelent képregénykötete, a Szerelmes ​pillanatok után itt a következő kötelező olvasmány a rajongóinak! A Bekuckózunk év végén jelent meg a Könyvmolyképző kiadónál, de bloggereink annyira beleszerettek a korábbi kötetbe, hogy kitalálták, ezt a kiadványt is megturnéztatják! Kövess minket ezen az izgalmas blogturnén, hogy jobban megismerhesd Catana és John életét, és ne feledd, a kiadónak hála a turné végén egy szerencsés olvasónk meg is nyeri a Bekuckózunk című kötetet!

Nyereményjáték

Mivel szeretjük a humoros comic stripeket, így az egyes, magyarul megjelent kedvenceink borító részleteit találhatjátok meg az egyes állomásokon, és azokat kell beazonosítanotok! A megoldás a kiadványok szerzőinek a neve! (Az értesítő levél megküldése után a nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre válaszolni az e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!)


0 Reviews:

Post Your Review