Elizabeth O’Roark: Waking Olivia – Olivia ébredése - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Elizabeth O’Roark: Waking Olivia – Olivia ébredése

Elizabeth O’Roark: Waking Olivia – Olivia ébredése

2022 Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:
Végre hazánkban is megjelenik Elizabeth O'Roark Olivia ébredése című regénye, amely egy hosszútávfutó és az ő fiatal edzőjének románcát dolgozza fel.

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Sereg Judit

Műfaj:  Romantikus, New Adult

Terjedelem: 400 oldal

A farm bajban van. Az apja adósságokat hagyott hátra. A főiskolai terepfutó csapata nem teljesít jól. Will Langstromnak már eleve túl sok a kötelezettsége, a legkevésbé sem hiányzik neki Olivia Finnegan, a frissen igazolt, gyönyörű, de problémás diák. Nagy száj. Komoly jobbhorog. És egy titok, ami tönkreteheti. Olivia önmaga legádázabb ellensége, múltja elől képtelen menekülni, és az utolsó, akitől segítséget kérne, az a nagyképű futóedzője, aki a jelek szerint semmivel sem elégedett. Will azonban nem hagyja, hogy a lány ellökje magától, és eltökélten meg akarja menteni, miközben minden erejével próbál ellenállni a vonzalomnak, ami mindkettőjük életét tönkreteheti.


A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából végre hazánkban is megjelenik Elizabeth O'Roark Waking Olivia - Olivia ébredése című regénye, amely egy hosszútávfutó egyetemista és az ő fiatal edzőjének románcát dolgozza fel, rejtélyekkel, feszültségekkel és sok-sok érzelemmel megtűzdelve. A különleges regényről a Blogturné Klub négy tagja mesél, és ha szerencsés vagy, a könyv egy példányát meg is nyerheted.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során az egyes állomásokon olyan könyvekből találhattok idézeteket, amelyekben akárcsak az Olivia ébredésében, szintén nagy szerepet kap a futás. A feladat az, hogy a Rafflecopter doboz megfelelő sorába beírjátok az adott blogon található könyv címét. Tartsatok velünk, és nyerjétek meg a Könyvmolyképző Könyvkiadó által felajánlott példány a könyvből!

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


1 Hozzászólás:

  1. Helló, lehet tudni hogy mikor hirdetik ki a nyertest ennél a könyvnél és az ég és lélegzet házánál?

    VálaszTörlés