Shona Innes: A ​szeretet olyan, mint egy fa - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 gyerekkönyv illusztrált Shona Innes
Shona Innes: A ​szeretet olyan, mint egy fa

Shona Innes: A ​szeretet olyan, mint egy fa

2022 gyerekkönyv illusztrált Shona Innes
Rövid leírás:
Az Ölelj meg! könyvek sorozatában új kötetet olvashatunk...

Blogturné Részletek

  


Kiadó: Pagony, 2022
Műfaj: gyermekkönyv


Fülszöveg: A szeretetet gondozni kell. Ápolni kell. Törődni kell vele. A szeretet néha olyan, mintha magától működne, mintha nem is kellene vele foglalkozni, máskor meg tudatos erőfeszítéseket kell tennünk annak érdekében, hogy működjön egy kapcsolat.

Szél Dávid, pszichológus
Shona Innes pszichológus könyvei segítenek a gyerekeknek megbirkózni az élet olyan kérdéseivel, amelyek néha még felnőttként is nehezen emészthetők. Agócs Írisz pedig csodálatosan érzékeny rajzokat készít hozzájuk – ez az Ölelj meg! sorozat.

 


Az Ölelj meg! könyvek sorozatában új kötetet olvashatunk a népszerű pszichológus-író, Shona Innes tollából, Agócs Írisz csodás illusztrációival. A ​szeretet olyan, mint egy fa érzékenyen és kisgyermekek számára befogadható módon dolgozza fel a válás témáját, miközben a szeretet ezer arcáról és kifogyhatatlanságáról mesél. Tartsatok három bloggerünkkel, és nyerjétek meg a Pagony Kiadó által felajánlott példányt!


Nyereményjáték:

Mostani nyereményjátékunkban Shona Innes további, megjelent kötetei után nyomozunk. Minden állomáson találtok egy-egy borítórészletet, a ti dolgotok pedig, hogy felismerjétek és a könyv címét beírjátok a rafflecopter-doboz megfelelő helyére!
Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


a Rafflecopter giveaway

Állomáslista:

0 Reviews:

Post Your Review