Király Anikó: Jó ​a vége! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 ifjúsági Kirány Anikó Menő Könyvek
Király Anikó: Jó ​a vége!

Király Anikó: Jó ​a vége!

2022 ifjúsági Kirány Anikó Menő Könyvek
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 





Kiadó:
  Menő Könyvek

Fordító: -

Műfaj:  ifjúsági

Terjedelem: 304 oldal

Az egész egy tehénnel kezdődött és egy vaddisznóval ér véget... Diósvámhatár balszerencsés babái mindig hittek abban, hogy tényleg balszerencsések. Aztán felbukkant a farmerdzsekis Kókusz, és ahogy az a különös idegenekkel már csak lenni szokott, fenekestül felforgatta az életüket. Ráadásul éppen akkor szívódott fel, amikor mindannyian biztosak voltak abban, hogy sose tudják levakarni. Kókusznak azonban nagy tervei vannak: mindenáron balszerencsétleníteni akarja a négy fiatalt. A tervében ugyan szó se volt vérszomjas vaddisznóról, egyszarvúpiknikről, pirosbogyós limonádéról, seprűhajításról, templomi tehetségkutatóról, belsejüket rágó és elfelejtett titkokról, egy zűrzavaros búcsúról, ám Lea, Andris, Gabi és Dani körül mindig történik valami eszelős. Ezekhez képest a közelgő diósvámhatári péntek 13. már nem is tűnik annyira vészesnek. Vajon jó vége lesz? Király Anikó a Semmi pánik! és a Ne nézz vissza! szereplőinek sorsát humorral és melegszívűen szövi össze ebben a befejező kötetben.
 



Utolsó részéhez érkezett Király Anikó Semmi pánik sorozata, ugyanis nemrég megjelent a harmadik és egyben befejező kötet a Menő Könyvek Kiadó gondozásában. Amennyiben ti is kíváncsiak vagytok arra, hogy vajon a címéhez méltóan jó véget ér-e a balszerencsés babák és persze Kókusz története, tartsatok velünk és játsszatok a könyvért.

Nyereményjáték

A nyereményjátékunk során különböző babonákkal kapcsolatban teszünk fel kérdéseket minden állomáson. A feladat, hogy beírjátok a Rafflecopter doboz megfelelő sorába a helyes választ. A kérdéseknél többféle választ is elfogadunk.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk. 

A turné állomásai

 

0 Reviews:

Post Your Review