Jennifer L. Armentrout - Torn - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Jennifer L. Armentrout - Torn

Jennifer L. Armentrout - Torn

2022 Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó Urban Fantasy
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jennifer L. Armentrout nagysikerű Wicked sorozatának folytatása, Torn - Szétszakítva címmel.

Blogturné Részletek

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Tóth Katalin

Műfaj:  urban fantasy

Terjedelem: 400 oldal

Fülszöveg:

Kötelesség vagy túlélés? – Melyik a fontosabb, amikor már semmi nem a régi?

Ivy Morgan életében minden a feje tetejére állt. Elárulták, majd a tündérek hercege kis híján megölte. Összetörve, megsemmisülve maradt magára, lelkében egy eget rengető titokkal, amit soha senki nem tudhat meg. Mert ha kiderül az igazság, a Rend végez vele.

És ott van Ren Owens, a Rend szexi, tetovált Elit-tagja, akit Ivy az ágyába fogadott és a szívébe zárt. Szikrázik közöttük a levegő, de Ivy tudja, hogy Rennek mindennél fontosabb a Rend iránti kötelességtudata. Ha tudná az igazságot Ivyról, soha többé hozzá sem érne.

Sőt életben sem hagyná. De akkor hogyan éljen azzal a tudattal, hogy hazudnia kell a szerelmének?

Ám ahogy a Másvilág hercege próbál egyre közelebb férkőzni hozzá, azzal a szándékkal, hogy segítségével kinyissa a birodalma kapuit, Ivynak nem marad választása. El kell döntenie, kiben bízzon. Mert már nemcsak a szíve, hanem az egész emberiség léte a tét.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Jennifer L. Armentrout nagysikerű Wicked c. sorozatának folytatása, Torn - Szétszakítva címmel. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Ivy és Ren történetének folytatását, melyben kötelesség és túlélés, szív és ész viaskodik egymással.
Tartsatok velünk, kövessétek a turné állomásait és vigyétek haza a kiadó által felajánlott regény egy példányát.

Nyereményjáték

Mostani játékunk során nem lesz nehéz dolgotok. Minden állomáson összekevertük egy-egy szereplő nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint helyes sorrendbe rakni a betűket és az így kapott nevet beírni a Rafflecopter megfelelő sorába.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

10/11 Dreamworld - Idézetek
10/13 Szaffi polca
10/15 Sorok Között - A filmről
10/17 Dreamworld - Borítók
10/19 Sorok Között

0 Reviews:

Post Your Review