Sarah J. Maas: Ég és lélegzet háza - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Crescent City erotikus romantikus Sarah J. Maas Urban Fantasy
Sarah J. Maas: Ég és lélegzet háza

Sarah J. Maas: Ég és lélegzet háza

2022 Crescent City erotikus romantikus Sarah J. Maas Urban Fantasy
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent a nagysikerű Föld és vér házának folytatása, az Ég és lélegzet háza! A sorozat második kötetében még több karakter

Blogturné Részletek





Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Szabó Krisztina

Műfaj:  romantikus urban fantasy

Terjedelem: 872 oldal

A LEGVESZEDELMESEBB ERŐ. ♦ A LEGVADABB SZENVEDÉLY. A LEGKEGYETLENEBB SORS. Bryce Quinlan és Hunt Athalar próbál visszarázódni a normál kerékvágásba – megmentették Crescent Cityt, de annyi minden fordult fel fenekestül az életükben, hogy leginkább csak pihenni szeretnének. Le akarnak lassítani. Kiderítenék, mit tartogat számukra a jövő. Az Aszterek eddig tartották a szavukat, békén hagyták őket. De így, hogy a lázadók lassacskán egyre inkább kikezdik az Aszterek hatalmát, az uralkodók jelentette fenyegetés nőttön-nő. Bryce, Hunt és a barátaik belekeverednek a lázadók terveibe, és választaniuk kell: vagy csendben tűrik az elnyomást, vagy megküzdenek azért, amit helyesnek tartanak. És mint tudjuk, a hallgatás sosem volt az erősségük… A #1 bestseller FÖLD ÉS VÉR HÁZA szexi, akciódús folytatásában Sarah J. Maas lebilincselő történetet sző egy robbanásközeli állapotban lévő világról és azokról, akik bármit megtennének, hogy megmentsék. HAGYD, HOGY MAGÁVAL RAGADJON!


A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent a nagysikerű Föld és vér házának folytatása, az Ég és lélegzet háza! A sorozat második kötetében még több karakterrel ismerkedhetünk meg, a cselekmény még csavarosabb és érdekfeszítőbb, és persze romantikában sincs hiány. Tartsatok bloggereinkkel ezen a turnén is, hiszen egy szerencsés játékos megnyerheti a kiadó által felajánlott nyereménypéldányt!

Nyereményjáték

Sarah J. Maas munkásságának egyik legnagyobb erénye az erős női karakterek megalkotása. Jelenlegi játékunk során az írónő női karaktereire fókuszálunk. Minden bejegyzésben találtok egy-egy nevet, amelyekből kihagytunk pár betűt, a ti dolgotok pedig az lesz, hogy kitaláljátok, hogy melyik női karakter nevére gondoltunk, és beírjátok a helyes megoldást a Rafflecopter megfelelő dobozába! (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


A turné állomásai

  • 10. 30. Függővég

0 Reviews:

Post Your Review