Alice Oseman - Heartstopper 3. - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Alice Oseman Fülig beléd zúgtam Heartstopper képregény Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia
Alice Oseman - Heartstopper 3.

Alice Oseman - Heartstopper 3.

2022 Alice Oseman Fülig beléd zúgtam Heartstopper képregény Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Alice Oseman nagysikerű képregényének folytatása, a Heartstopper 3. része.

Blogturné Részletek


Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Riesenberger Mónika

Műfaj:  képregény, LMBTQ

Terjedelem: 392 oldal

Fülszöveg:

CARTE POSTALE
Szia Tori!

Párizs csodálatos! Én, Nick és a barátaink szuperül érezzük magunkat! Viszont… volt némi dráma Taóval, és… hát, csomó minden történt. Majd otthon elmesélem!!

Charlie

x x x

A Könyvmolyképző Kiadó jóvoltából hazánkban is megjelent Alice Oseman nagysikerű képregényének folytatása, a Heartstopper 3. része. Ennek örömére a Blogturné Klub bloggerei bemutatják Charlie és Nick csodálatos párizsi utazását, ami cseppet sem mentes zökkenőktől.
Tartsatok velünk, ismerjétek meg a történetet, annak szereplőit, és vigyétek haza a kiadó által felajánlott nyereménykönyv egy példányát.


Nyereményjáték

Mostani játékunk során LMBTQ párokat keresünk. Minden állomáson megtaláljátok egy könyves karakter nevét, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, ki lehet a párja, és beírni annak a szereplőnek a nevét a rafflecopter doboz megfelelő sorába. Tehát minden esetben a páros hiányzó tagját keressük.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


0 Reviews:

Post Your Review