Amanda Joy: Vörös viadal (Vörös viadal #1) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Dream Válogatás high fantasy kiméra mágia Maxim Kiadó tündérek vámpírok Young Adult
Amanda Joy: Vörös viadal (Vörös viadal #1)

Amanda Joy: Vörös viadal (Vörös viadal #1)

2022 Dream Válogatás high fantasy kiméra mágia Maxim Kiadó tündérek vámpírok Young Adult
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító: Szujer Orsolya

Műfaj:  high-fantasy, young adult

Terjedelem: 384 oldal

Két nővér vív halálos küzdelmet a trónért ebben a lebilincselő és akciódús könyvben, melynek mágikus világát az észak-afrikai ősi mítoszok ihlették.
A tizenhat éves Eva igazi hercegnő, aki a vér és a velő mágiájával született – egy sötét és borzalmas hatalommal, amely sok generáció óta nem bukkant fel Myre színpompás, de már darabjaira hullott országában. Utolsó használója Raina királynő volt, aki nyolc generációval korábban megdöntötte az őslakosok uralmát, és aki több ezer életet oltott ki, köztük saját nővéréét is. Raina sötét árnyékában élve Evára halálig tartó összecsapás vár nővére, Isa ellen, ha meg akarja kaparintani az Elefántcsont Trónt – mivel Myre királynők uralta birodalmában csakis a legerősebb és legkönyörtelenebb uralkodók maradhatnak életben.
Banner helye

A Maxim Könyvkiadó jelentette meg Amanda Joy  duológiájának első részét  Vörös viadal címmel, mely a címéhez méltóan egy  mágiával átszőtt, izgalmas fantasy történet. Gyere velünk, kísérjük el Evalina hercegnőt a trónért való harcában, a játékunk során meg is nyerheted a kiadó által felajánlott nyereménykönyvet!

Nyereményjáték

Viadalokról szóló könyvekkel játszunk! Minden állomáson találtok egy borító részletet, ismerjétek fel a könyvet, és írjátok be a címüket a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre szállít, a Rafflecopter dobozban megadott válaszokat pedig sajnos utólag nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük, ezután 72 órán belül kérünk visszajelzést, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway
 

0 Reviews:

Post Your Review