Jennifer L. Armentrout: A ​Kingdom of Flesh and Fire – Hús és tűz királysága (Vér és hamu #2) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2022 Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző paranormális romantikus vámpírok vérfarkas Zafír pöttyös
Jennifer L. Armentrout: A ​Kingdom of Flesh and Fire – Hús és tűz királysága (Vér és hamu #2)

Jennifer L. Armentrout: A ​Kingdom of Flesh and Fire – Hús és tűz királysága (Vér és hamu #2)

2022 Fantasy Jennifer L. Armentrout Könyvmolyképző paranormális romantikus vámpírok vérfarkas Zafír pöttyös
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó:  Könyvmolyképző Kiadó - Zafír pöttyös

Fordító: Rácz Kata

Műfaj:  fantasy

Terjedelem: 658 oldal

Erősebb ​a szerelem a bosszúnál?

EGY ÁRULÁS…
Minden, amiben Poppy valaha hitt, hazugság, beleértve a férfit is, akibe beleszeretett. És nem igazán tudja, ki is ő valójában a Szűz fátyla nélkül. Azt viszont tudja, hogy semmi nem jelent rá akkora veszélyt, mint ő. A Sötét Szerzet. Atlantia királyfija. Aki azt akarja, hogy Poppy küzdjön ellene, és ez egy olyan parancs, aminek ezer örömmel engedelmeskedik. Lehet, hogy elrabolta, de sosem lesz az övé.

EGY DÖNTÉS…
Casteel Da’Neer hazugságai ugyanolyan megnyerőek, mint az érintése. Az igazságai pedig olyan érzékiek, mint a harapása. De Poppy csak rajta keresztül kaphatja meg, amit akar – hogy megtalálja a bátyját, Iant. Az, hogy együttműködik Casteellel, ahelyett, hogy ellene dolgozna, kockázatot rejt magában. A királyfi mégis minden lélegzetvételével kísérti őt, és azt kínálja fel, amire a lány mindig is vágyott. És Poppy túlságosan vakmerő, túlságosan kiéhezett ahhoz, hogy ellenálljon a kísértésnek.

EGY TITOK…
Azonban a nyugtalanság egyre fokozódik Atlantiában, miközben a királyfi hazatérését várják. Egyre többet suttognak háborúról, és Poppy az események kellős közepébe csöppent. Sötét titkok törnek felszínre, amelyek beszivárogtak a két királyság véráztatta bűneibe, és mindkét királyság bármit megtenne azért, hogy rejtve maradjon az igazság. De amikor megrázkódik a föld, és az ég vérezni kezd, lehet, hogy már túl késő.


A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Jennifer L. Armentrout Vér és hamu sorozatának második részét  Hús és tűz királysága címmel. Tovább folytatódik Poppy és Casteel története Atlantia felé tartó útjukon, árulások, véres harcok és érzéki kalandok közepette. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték

Jennifer L. Armentrout nagyon népszerű szerző a magyar olvasók körében, érdemes beszereznetek a többi sorozatát is. Kedvcsináló ehhez a játékunk: idézeteket olvashattok az állomásokon, a feladat felismerni a könyvet és a címét beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.

a Rafflecopter giveaway

 

0 Reviews:

Post Your Review