Penelope Bloom: Her Secret - Beavatnám (A vonzalom tárgyai #5) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás Penelope Bloom romantikus
Penelope Bloom: Her Secret - Beavatnám (A vonzalom tárgyai #5)

Penelope Bloom: Her Secret - Beavatnám (A vonzalom tárgyai #5)

2021 erotikus Maxim Kiadó Passion-válogatás Penelope Bloom romantikus
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 

Kiadó: Maxim Könyvkiadó

Fordító:  Szaszkó Gabriella

Műfaj:  erotikus, romantikus

Terjedelem: 226 oldal

Beismerem. Elcsesztem.
1. hiba: munkát kértem Peter Barnidge-tól.
2. hiba: elfogadtam az ajánlatát, pedig a tervem szerint közölni akartam vele, hogy menjen a francba.
3. hiba: Csak hogy ne soroljak fel még ezer más hibát, úgy teszek, mintha nem lenne több, csak az, hogy elhallgattam az igazság egy pici morzsáját az állásinterjún.
Ami Petert illeti… Hol is kezdjem? Az talán elég jól példázza a helyzetet, hogy csupán egyetlen napnak kellett eltelnie, és Mr. Szupersztár Bestsellerszerző neve máris tökéletes, gyerekbarát szitokszóvá vált nálam. Belerúgtál a szekrénybe? A Peter Barnidge-életbe! Elfogyott a pénz a bankszámládról? Azt a jó Peter Barnidge-át! És amikor rájössz, hogy belezúgtál a főnökömbe? Hogy a Barnidge-ba? Bárcsak egyszerűen utálhatnám, az könnyebb lenne, mint ezt a gyűlölettel kevert vonzódást érezni. De ő az a fajta dögös pasi, akitől jobb távol tartani magad. Parázslóan izzó sötétség. Olyan dögös, hogy ahányszor csak meglátom, mindig keresztet kell vetnem, mert egyetlen pillantásával már magával is ránt a kárhozatba. És ha már a kárhozatról ejtünk szót… egy kicsit hazudtam az állásinterjúmon. De egyedülálló anyaként mindent megteszek, hogy gondoskodjak a lányomról, akár egy kicsit még hazudok is. De sajnos, a kis titkok naggyá nőnek az idő múlásával. Csak idő kérdése, hogy Peter mikor is jön rá erre, és valahogy nem hiszem, hogy boldog lesz amikor beavatom.
 


A Maxim Könyvkiadónál jelent meg Penelope Bloom Objects of Attraction sorozatának ötödik része  a Passion válogatás keretein belül. Vajon hogyan vélekedik a Blogturné Klub négy bloggere a Her Secret - Beavatnám regényről? Kövesd a blogturné állomásait és a játékunk megfejtéséért cserébe esélyes lehetsz megnyerni a regény egy példányát.

Nyereményjáték

A sorozat ezen részében fontos szerepet kap a könyvkiadás és a könyvvásárok. A játékunkban minden állomáson betűket emelünk ki, amikből európai városneveket kell kiraknotok, ezekben a városokban minden évben híres könyvvásárokat  rendeznek. Alig várjuk, hogy a pandémia elvonulása után mi is  újra ellátogathassunk ezekre, de legalább a hazaiakra.
Nincs más dolgotok, mint beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába a  városneveket.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.

a Rafflecopter giveaway

0 Reviews:

Post Your Review