C. S. Pacat: A rab herceg - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus történelmi fantasy
C. S. Pacat: A rab herceg

C. S. Pacat: A rab herceg

2021 Fantasy Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó LMBT LMBTQ lmbtqia romantikus történelmi fantasy
Rövid leírás:
Mi történik, ha egy trónörököst elküldenek ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez?

Blogturné Részletek




Kiadó: Könyvmolyképző (Zafír pöttyös könyvek)

Műfaj: Low Fantasy, LMBT+, Romantikus, Áltörténelmi, New Adult

Terjedelem: 280 oldal 

ISBN: 9789635613441 

Fordította: Sándor Alexandra Valéria

„Ez ​itt Vere. Kéjsóvár és dekadens. A mézédes méreg földje.” Damen népének hős harcosa, és Akielos trónjának jogos örököse. Ám amikor féltestvére magához ragadja a hatalmat, Damen fogságba esik, megfosztják az identitásától, és elküldik ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez. Új gazdája, Laurent herceg gyönyörű, manipulatív és halálos – a verei királyi udvar legrosszabb oldalát testesíti meg. Az ottani életveszélyes politikai cselszövések közepette azonban semmi sem az, aminek látszik. Így amikor Damen a verei trónért folytatott harc kereszttüzében találja magát, kénytelen összefogni Laurent-nal, hogy életben maradjon, és megmentse a hazáját. Damen számára csak egy szabály létezik: soha, de soha nem szabad felfednie a személyazonosságát. Hiszen pont arra az emberre van szüksége, akinek a legtöbb oka van rá, hogy mindenkinél jobban gyűlölje őt… Ármány, intrika és bizarr társadalmak. Utoljára a Trónok harcában láttuk ilyen plasztikusan beteg lelkek aljasságát, a gátlástalan hatalomvágyat és torz személyiségek tobzódását, ahol tort ül a gonosz. Hagyd, hogy elképesszen!

Mi történik, ha egy trónörököst elküldenek ágyas rabszolgának az ellenséges ország hercegéhez? Nos, kiderül ebből a cselszövésekkel, ármánykodással és politikai intrikákkal teli LMBT+ fantasyból! Tartsatok bloggereinkkel a legújabb Zafír pöttyös regény blogturnéján, és ismerkedjetek meg Laurent herceggel, illetve a fogságba ejtett trónörökössel, Damennel. A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti A rab herceg egy példányát!

Nyereményjáték

Nyereményjátékunkban ezúttal azt tesszük próbára, mennyire ismeritek az olyan Zafír pöttyös könyveket, mint amilyen A rab herceg is! Minden állomáson találni fogtok egy fülszövegrészletet, és ki kell találnotok, hogy melyik könyvhöz tartozik! A könyv címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review