Dominique Valente: Mocsári ​Füzi és az elveszett kedd (Csillagpaff 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Delfin könyvek Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kaland Maxim Kiadó
Dominique Valente: Mocsári ​Füzi és az elveszett kedd (Csillagpaff 1.)

Dominique Valente: Mocsári ​Füzi és az elveszett kedd (Csillagpaff 1.)

2021 Delfin könyvek Fantasy gyermek- és ifjúsági irodalom ifjúsági kaland Maxim Kiadó
Rövid leírás:
Nemrég jelent meg a Maxim kiadónál a Csillagpaff-sorozat első része, a Mocsári ​Füzi és az elveszett kedd!

Blogturné Részletek



Kiadó: Maxim kiadó

Műfaj: kaland, fantasy, ifjúsági

Terjedelem: 302 oldal

Fordította: Ipacs Tibor

Illusztrálta: Sarah Warburtonx oldal

Mocsári ​Füzi egy boszorkánycsalád legifjabb tagja, és neki jutott a legkisebb varázserő – ugyanis ő csak az elveszett holmikat tudja megtalálni, mint például zoknikat vagy fából készült műfogsorokat… Hasznos, de azért nem kifejezetten izgalmas… Ám egy szép napon váratlanul megjelenik Füziéknél Csillagpaff legesleghatalmasabb boszorkánya, Moreg Vaine, és a lány segítségét kéri. Egy egész nap – hogy pontosak legyünk: a múlt kedd – eltűnt. Teljesen. Így Füzi és Moreg Vaine veszélyes kalandra indulnak Csillagpaff vad vidékén, hogy megtalálják azt, amit elvesztettek. Azonban ha nem sikerül kideríteniük, hogy mi történhetett a hiányzó nappal, akkor annak az egész királyságra nézve súlyos következményei lesznek, sőt az egész univerzum széthullhat.

Nemrég jelent meg a Maxim kiadónál a Csillagpaff-sorozat első része, aminek a főszereplője, a csekély varázserejű Mocsári ​Füzi főleg a dolgok megtalálásában jeleskedik! Ez éppen kapóra jön Csillagpaff leghatalmasabb boszorkányának, Moreg Vaine-nek, aki arra kéri a lányt, hogy keresse meg az elveszett múlt keddet. Tartsatok velünk a regény blogturnéján, és ne feledjétek, hogy a turné végén három szerencsés olvasónk meg is nyerheti a mesekönyvet! 

Nyereményjáték

Mostani történetünk címe Mocsári ​Füzi és az elveszett kedd, de akadnak más regények is, amelyeknek már a címéből sejthető, hogy valami elveszett bennük! A mostani játékban épp ilyen címeket vadászunk: a megadott kulcsszavak segítségével találjátok ki, hogy mely regényekre gondoltunk, és a könyvek címét írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő rubrikájába! 

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review