Michael Robotham: Angyalarc - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Jaffa michael robotham thriller
Michael Robotham: Angyalarc

Michael Robotham: Angyalarc

2021 Jaffa michael robotham thriller
Rövid leírás:
Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, ismerjétek meg Evie titkát és nyerjétek meg a könyv egyik példányát a kiadó felajánlásából!

Blogturné Részletek

 

Fülszöveg 

Ki valójában Evie Cormac? És mi elől menekül? Evie Cormac élete maga a tökéletesen felépített hazugság. Azóta is kétségbeesetten titkolja a valódi személyazonosságát, hogy az állítólagos elrablóját rejtélyes körülmények között meggyilkolták. Cyrus Haven igazságügyi pszichológus, rendőrségi tanácsadó és Evie barátja a legújabb gyilkossági ügyében a lány múltjával kapcsolatban nem várt nyomra bukkan. Úgy látszik ugyanis, nemcsak ő kutatja megszállottan az igazságot, hanem az áldozatot, egy volt nyomozót sem hagyták nyugodni az egykori esettel kapcsolatos ellentmondások. Minél közelebb kerül Cyrus ahhoz, hogy feltárja a válaszokat Evie sötét titkairól, annál nagyobb veszélynek teszi ki a lányt, akinek ezúttal sem marad más választása, köddé kell válnia. Annyi év után ugyanis még mindig vadásznak rá...


Kiadó: General Press
Sorozat: Cyrus Haven

Eredeti cím: When She Was Good

Fordító: Fügedi Tímea
Megjelenés ideje: 2021. május

Terjedelem: 368 oldal

Kötés: füles, kartonált

ISBN: 9789634524953





Michael Robotham Angyalarc című könyve a tavaly megjelent Fulladás közvetlen folytatása. Cyrus Haven, a nehéz múltú pszichológus Evie múltja után kutat, arra azonban nem számít, hogy ezzel nem csak magát, hanem a környezetét és a fiatal lányt is bajba sodorja. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel, ismerjétek meg Evie titkát és nyerjétek meg a könyv egyik példányát a kiadó felajánlásából! 


Nyereményjáték

Könyvünk egyik főszereplője, Evie Cormac magatartásproblémái miatt egy szigorúan zárt nevelőintézetben él. A játékban ezúttal olyan filmek címeit keressük, amelyekben a főszereplő fiatalok hasonló intézetbe, vagy akár börtönbe kerültek – hol okkal, hol ok nélkül.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)



a Rafflecopter giveaway


0 Reviews:

Post Your Review