Zajácz D. Zoltán: Véres Balaton - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 felnőtt General Press krimi Zajácz D. Zoltán
Zajácz D. Zoltán: Véres Balaton

Zajácz D. Zoltán: Véres Balaton

2021 felnőtt General Press krimi Zajácz D. Zoltán
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 


Kiadó:
 General Press Könyvkiadó

Műfaj:  krimi

Terjedelem: 312 oldal

A zánkai úttörőtáborból egy tihanyi hajókiránduláson titokzatos körülmények között eltűnik a tizennégy éves Marion Morel, a Francia Kommunista Párt párizsi titkárának egyetlen gyermeke. Néhány nappal később pedig az úttörőváros strandján holtan találnak egy huszonegy éves tanárképző főiskolás lányt, aki a gyermekek kísérőjeként vett részt a hajókiránduláson.

A nyomozással Adorján Máté hadnagyot bízzák meg. A tehetséges fiatal nyomozónak segítőtársa is akad: Lendvay Laura, a szomszédos vállalati üdülőben nyaraló orvostanhallgató. A lány pszichiáternek készül, és élénken érdeklődik egy új amerikai módszer, a bűnügyi profilkészítés iránt.

A mindvégig izgalmas, fordulatos történetben megelevenedik a Kádár-korszak Magyarországa, a hetvenes évek végének tipikus karaktereivel: párttitkárokkal, örökké elégedetlenkedő hivatalnokokkal, vadászgató, jachtot és szeretőket tartó, a nyugati életstílust majmoló nagyvállalati vezetőkkel.
 


A General Press Kiadó hozta el nektek Zajácz D. Zoltán első regényét, amely a közkedvelt nyaraló helyünkön, a Balatonon játszódik. A retro hangulatú történet a középkorú, illetve idősebb korosztálynak visszahozza a régi idők hangulatát, a fiatalabbaknak pedig megmutatja, hogy milyen volt a 70-s években élni, nyaralni és hogyan tudtak az akkori nyomozók dolgozni. A végig izgalmas, kettős bűnügyről a blogturné három bloggere mondja el a véleményét. Ha pedig szeretnétek megnyerni a könyv egy példányát, kövessétek a turné állomásait és játsszatok a kiadó által felajánlott példányért.

Nyereményjáték

Az izgalmas krimi a Balatonnál játszódik, így mi is oda tettük a játékunk helyszínét. A leghíresebb Balaton körül játszódó magyar krimi-akció-vígjáték filmek, Ötvös Csöpi (Bujtor István) és Kardos doktor (Kern András) nevével fémjelzett “Csöpi-filmek” voltak. Ezek közül három filmből teszünk fel kérdést, a helyes válaszokat pedig a Rafflecopter doboz megfelelő sorába kell beírni.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review