Max Brallier - Az utolsó srácok a Földön: Zombiparádé - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Kiadó
Max Brallier - Az utolsó srácok a Földön: Zombiparádé

Max Brallier - Az utolsó srácok a Földön: Zombiparádé

2021 Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Már magyarul is megjelent Az utolsó srácok a Földön második része, amiből a Netflix készített tv-sorozatot. Kövesd velünk a blogturnét, ismerd meg a

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Sándor Alexandra Valéria

Terjedelem: 304 oldal

A zombik eltűnőben vannak. Ez akár jó dolognak is tűnhet, hiszen a zombik megeszik az emberek agyát. Jack Sullivan, a hétköznapi embergyerek viszont gyanút fog. Folyton egy kísérteties sikolyt hall, ami mintha magához hívná a zombikat – de hová, és milyen (feltehetőleg sötét) célból? Jack a három legjobb barátjával tud összefogni. Talán már csak ők maradtak egyedüli emberként a Földön. Nekik kell kideríteniük a titkot, és a segítségükre van még szörnykedvencük, Rover. Menet közben sokkal több mindennel találják szemben magukat, mint amire befizettek volna: beleértve egy óriási Gigaférget, egy szörnytörzshellyé vált pizzériát, egy világokat elpusztító ősi gonoszt, meg egy tök menő hangrendszert. Vajon Jack rájön, hogy miért tűnnek el a zombik… mielőtt a barátaira kerülne a sor?
 



Már magyarul is megjelent Az utolsó srácok a Földön második része, amiből a Netflix készített tv-sorozatot.

Kövesd velünk a blogturnét, ismerd meg a könyvet és ha szerencsés vagy, meg is nyerheted egy példányát.

Nyereményjáték

A könyv története szerint már hónapok óta dúl az apokalipszis, a főhőseink pedig lassan kezdik unni a gyorskajákat és a nasikat. Dirk például elkezd kertészkedni. A mostani játékunk során minden állomáson egy zöldség vagy gyümölcs képét látjátok, a feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába a nevét. (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review