Kate Nolan: Panni ​és Samu esti tündérmeséi - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 gyermekkönyv
Kate Nolan: Panni ​és Samu esti tündérmeséi

Kate Nolan: Panni ​és Samu esti tündérmeséi

2021 gyermekkönyv
Rövid leírás:

Blogturné Részletek

 



Kiadó: Animus Kiadó

Fordító: Erényi Mónika

Műfaj: mesekönyv

Terjedelem: 104 oldal

Panni és Samu minden este meseolvasással zárja a napot. Összebújnak a fotelben, és elmerülnek a tündérek varázslatos történeteiben. Ebbe a kötetbe a kedvenc meséiket gyűjtöttük egybe, hogy te is meghallgathasd őket lefekvés előtt. És ha ügyes vagy, közben megkeresheted a kiskacsát, amit minden második oldalon elrejtettünk
 


Az Animus Kiadó gondozásában jelent meg a Panni és Samu esti tündérmeséi című könyv, melyben 5 perces, rövid történeteket találhatunk esti mesének, vagy csak a közös olvasás kedvéért. Tartsatok bloggereinkkel, ismerjétek meg ezt a kedves kis könyvet és ha mellétek áll a szerencse meg is nyerhetitek a kiadó által felajánlott példányt. 

Nyereményjáték

A mesekönyvben minden második elbújt egy kiskacsa, melyet az olvasás közben a gyermekek megkereshetnek, így közös mese még szórakoztatóbbá válik. Ebben a játékban arra gondoltunk, hogy megtartjuk ezt a kedves ötletet és minden bejegyzésben elrejtünk mi is egy-egy kacsát. Nincs más dolgotok, mint a Rafflecopter megfelelő sorába beírni, hogy melyik szó alá bújt el a kacsa. (Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)

0 Reviews:

Post Your Review