Ecsédi Orsolya - Meleg a helyzet! (Pokkernapló 1.) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Ecsédi Orsolya Könyvmolyképző Kiadó
Ecsédi Orsolya - Meleg a helyzet! (Pokkernapló 1.)

Ecsédi Orsolya - Meleg a helyzet! (Pokkernapló 1.)

2021 Ecsédi Orsolya Könyvmolyképző Kiadó
Rövid leírás:
Ecsédi Orsolya egy újabb vidám, szerethető és remek nyelvi játékokkal megbolondított történettel jelentkezett! A Meleg a helyzetről a Blogturné Klub b

Blogturné Részletek


Kiadó:
 Könyvmolyképző Kiadó

Műfaj: gyerekkönyv

Terjedelem: 120 oldal

EGY ÖRDÖGFAJZAT FELJEGYZÉSEI Ez I., azaz Rettegett GONI naplója!!! (Pokol, nyolcadik bugyor, lávaszökőkút mellett balra.) Mindenki másnak el a – kezekkel, – karmokkal, – patákkal, – tépőfogakkal, – vér- és velőszívó szájszervekkel és minden más lapozásra, markolászásra vagy kaparászásra alkalmas nyúlvánnyal! Mert SZIGORÚAN BIZALMAS! (És veszélyes is! Aki beleolvas, annak leolvad a szemöldöke, és rémálmai lesznek! Ráadásul ugyanazok, amik nekem, mert ide igenis leírom, amit nem mondhatok el senkinek! Én szóltam!!!) Goni egy totál rossz ördögkölyök, aki képtelen leszokni a jóságról. Rémálom tud lenni az élete, mert folyton elbukik a gonoszságban. Vajon lesz belőle vérbeli pokolfajzat?
 



Ecsédi Orsolya egy újabb vidám, szerethető és remek nyelvi játékokkal megbolondított történettel jelentkezett! A Meleg a helyzetről a Blogturné Klub bloggerei mesélnek, tarts te is velünk!

Nyereményjáték

Ecsédi Orsolya napló stílusban megírt könyve hamar belopja magát az ember szívébe. A nyereményjátékunk során olyan gyerekkönyvek fülszövegéből találtok részletet, amik hasonló stílusban íródtak. A feladatotok, hogy beírjátok a rafflecopter doboz megfelelő sorába az adott könyv címét.


(Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.)


0 Reviews:

Post Your Review