Mariana Zapata: Dear Aaron - Kedves Aaron! - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 chick lit Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Mariana Zapata: Dear Aaron - Kedves Aaron!

Mariana Zapata: Dear Aaron - Kedves Aaron!

2021 chick lit Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:
Ha érdekel, mit szólnak bloggereink Mariana Zapata nemrég megjelent levélregényéhez, tartsatok velük a regény blogturnéján!

Blogturné Részletek



Kiadó:
 Könyvmolyképző

Kiadói sorozat: Arany Pöttyös könyvek 

Oldalszám: 560 oldal

ISBN: 9789634576792

Fordította: Papp Fruzsina

Műfaj: chick lit, levélregény, new adult, romantikus

Csak egy dologgal nem számolt… Ruby Santos pontosan tudta, mire vállalkozik, mikor jelentkezett, hogy egy tengerentúlon állomásozó katonával levelezzen. Az utasítások egyszerűek: egy levél vagy e-mail hetente, ameddig a bevetése tart. Egyéb csomagok küldése nem szükséges. Ruby már túl volt mindezen. Azt hitte, tudja, mire számíthat. Csak azzal nem számolt, hogy beleszeret a srácba. 



Ruby Santos immár a harmadik katonával áll neki levelezni a Segíts Egy Katonát-program keretein belül. Aaron eleinte nem válaszol a levelekre, ám később annyira összebarátkoznak, hogy a hazatérő katona találkozni szeretne Rubyval. Ha érdekel, mit szólnak bloggereink Mariana Zapata nemrég megjelent levélregényéhez, tartsatok velük a regény blogturnéján! Ne feledjétek, egy szerencsés olvasónk meg is nyerheti a turné végén a Kedves Aaron!-t a Könyvmolyképző kiadónak hála!

Nyereményjáték

Mivel a Kedves Aaron! történetének nagy részében Ruby és Aaron levelezését olvashatjuk, úgy gondoltuk, hogy minden állomáson elrejtünk egy képet, ami egy olyan filmre utal, amelyben a levelezésnek fontos szerepe van! A filmek magyar vagy külföldi címét írjátok be a megfelelő rubrikába! (Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyertest e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.) 

0 Reviews:

Post Your Review