L.J. Shen - Ádáz - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
L.J. Shen - Ádáz

L.J. Shen - Ádáz

2021 Könyvmolyképző Könyvmolyképző Kiadó New Adult romantikus
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó újabb L.J. Shen által életre hívott rosszfiúkat mutat be a magyar olvasóknak Sinners of Saint sorozatában.

Blogturné Részletek
Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Fordító:  Harcsa Henrietta

Műfaj:  new adult

Terjedelem: 472 oldal

A megszállottja vagyok. Ő a múzsám. És az ellenségem.

EMILIA
Azt mondják, hogy a szerelem és a gyűlölet ugyanannak az érmének a két oldala. És ez igaz is. A férfi, akiről álmodozom, a rémálmaimban is kísért. Briliáns ügyvéd. Ügyes bűnöző. Gyönyörű hazudozó. Bántalmazó és megmentő, szörnyeteg és szerető egy személyben. Tíz évvel ezelőtt elüldözött a kisvárosból, ahol éltünk. Most utánam jött New Yorkba, és addig nem hajlandó távozni, amíg vele nem tartok.
VICIOUS
Egy éhező művész. Gyönyörű és megfoghatatlan, mint a cseresznyevirág. Tíz évvel ezelőtt, minden előzetes figyelmeztetés nélkül robbant be az életembe, és teljesen a feje tetejére állította. Megfizetett érte. Emilia LeBlanc érinthetetlen, a legjobb barátom exbarátnője. Ismeri a legsötétebb titkomat, és annak a háztartási alkalmazottnak a lánya, akit azért vettünk fel, hogy rendben tartsa a birtokunkat. Ennek elégnek kellene lennie ahhoz, hogy ne fussak utána, de mégsem az. Szóval gyűlöl. Rohadtul nem nagy ügy. Jobban teszi, ha megszokja a közelségemet.
 


Nyereményjáték

Mostani blogturnénk valamennyi állomásán L.J. Shen Sinners of Saint sorozata hősnőinek neveit találjátok. A feladat kitalálni, mely hölgy, mely főhős karjai között leli meg a boldogságot, és a rafflecopter megfelelő sorába megírni nekünk a szívtiprók kereszt és vezeték neveit.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review