Kresley Cole: Dead of Winter - A tél halottai (Az Arkánum krónikák #3) - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
2021 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó kresley cole posztapokaliptikus Vörös Pöttyös Young Adult
Kresley Cole: Dead of Winter - A tél halottai (Az Arkánum krónikák #3)

Kresley Cole: Dead of Winter - A tél halottai (Az Arkánum krónikák #3)

2021 Fantasy Könyvmolyképző Kiadó kresley cole posztapokaliptikus Vörös Pöttyös Young Adult
Rövid leírás:
A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az Arkánum Krónikák sorozat harmadik részét Kresley Cole tollából: Dead of Winter - A tél halottai címmel. A raj

Blogturné Részletek

 

Kiadó:  Könyvmolyképző Kiadó

Fordító: Szoboszlay Anna

Műfaj: Young Adult, fantasy, posztapokaliptikus

Terjedelem: 384 oldal

Vajon ​Evie képes meggyőzni két rivális szerelmét, hogy működjenek együtt? Az életük múlik rajta.
Szívszorító döntések
Evie-t szinte elvarázsolja a nehézségek nélküli élet a Halálnál, mígnem Jacket elkapják a Szeretők, a két legrettenetesebb Arkánum. Bármit megtesz, hogy megmentse, ha kell, még a Halál lenyűgöző műkincsekkel és kényelmi eszközökkel teli börtönéből is megszökik, mit sem törődve egykori szerelme lopott pillantásaival.
Bizonytalan győzelem
Bár a szíve egy darabja a Halállal marad, Evie nekivág a veszélyekkel teli posztapokaliptikus pusztaságnak, hogy a szövetségeseivel összeállva közösen támadjanak a Szeretőkre. Egy ilyen félelmetes ellenség legyőzéséhez haditerv szükséges, ami azt jelenti, hogy Evie-nek, Jacknek és Aricnak szövetkeznie kell. Evie maga sem tudja eldönteni, mi a nagyobb lehetetlenség: túlélni a rabszolga-kereskedőket, a pestist, a zsákosokat és a többi Arkánumot, vagy rávenni Jacket és a Halált az együttműködésre.
Két hős visszatér
Szerelem és gyűlölet között keskeny a határvonal, és Evie-nek fogalma sincs, hányadán áll Jackkel vagy a Halállal. Vajon ez a bizarr hármas le tudja győzni a Szeretőket, mielőtt egymást ölnék meg? A Méreghercegnővel és a Végtelen lovaggal kezdődő nagy kaland A tél halottaival folytatódik.

A Könyvmolyképző Kiadó jelentette meg Az Arkánum Krónikák sorozat harmadik részét Kresley Cole tollából: Dead of Winter - A tél halottai címmel. A rajongók és persze bloggereink is alig várták már, hogy a kártyák újra mozgásba lendüljenek. Kövesd az állomásokat  és a játék megfejtéséért cserébe esélyed lesz megnyerni a könyvet a kiadó felajánlásában.

Nyereményjáték


Arkánumok hívószavait mutatjuk a játékban, a feladatod felismerni kihez tartoznak, és beírni a rafflecopter doboz megfelelő sorába.
Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz! A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésére, hogy a megkapott értesítő levélre válaszoljanak, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway

A turné állomásai

0 Reviews:

Post Your Review