Thomas Harris: Cari Mora - Blogturné Klub
SUBTOTAL :
General Press thriller
Thomas Harris: Cari Mora

Thomas Harris: Cari Mora

General Press thriller
Rövid leírás:
Tizenhárom évvel az utolsó Hannibal könyv után új regénnyel jelentkezett Thomas Harris, minden idők legfélelmetesebb pszichopatájának szülőatyja. A Cari Morában ezúttal egy sokat megélt nő és egy beteg elméjű férfi között zajlik a játszma, a tét pedig fél tonna arany és az életben maradás. Tartsatok a Blogturné Klub bloggereivel és nyerjétek meg a könyv egyik példányát a kiadó felajánlásából!

Blogturné Részletek

Kiadó: General Press
Eredeti cím: Cari Mora
Fordító: Kiss Ádám
Megjelenés ideje: 2019
Terjedelem: 320 oldal
Kötés: kartonált
ISBN: 9789634522812


Fél tonna arany rejlik egy Miami Beach-i tengerparton álló villa alatt. Akik évek óta keresik, mindenre képesek. A bandát Hans-Peter Schneider vezeti, akit csillapíthatatlan étvágy hajt, és azzal keresi a kenyerét, hogy valóra váltja a gazdag emberek erőszakos fantáziáit.
Cari Mora, a ház őrzője az erőszak elől menekült el a szülőhazájából. Miamiban él, ahol a bizonytalan ideiglenes menekültstátusz miatt ki van téve a bevándorlási hivatal kényének-kedvének. Ahogy Hans-Peter egyre közeledik a kincshez, megakad a szeme a gyönyörű nőn, akin sebet ejtett a háború. Cari Mora azonban meglepő képességekkel rendelkezik, és a túlélőösztönét már korábban is próbára tette a sors.

Nyereményjáték

A General Press kínálatában Thomas Harris művein felül még számtalan remek krimi és thriller fellelhető. Ezúttal sikeres könyvsorozatok főszereplőinek nevét adjuk meg, megfejtés gyanánt pedig a szerzők neveit várjuk.
(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő e-mailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway


Állomáslista

0 Reviews:

Post Your Review